Libnet.ro
UNICEF

11:00

Prima reactie din Romania dupa demisia Guvernului de la Chisinau. Traian Basescu: Plahotniuc a inteles ca nu-l mai suporta nimeni in comunitatea internationala (VIDEO)

B1 B1,
Prima reactie din Romania dupa demisia Guvernului de la Chisinau. Traian Basescu: Plahotniuc a inteles ca nu-l mai suporta nimeni in comunitatea internationala (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a oferit o prima reactie pe scena politica romaneasca dupa ce toti membrii Guvernului de la Chisinau, condus de Pavel Filip, si-au anuntat demisia, parand astfel ca. continuă pe B1

Abia acum s-a aflat: EA este PRIMA vedeta din Romania care si-a pus silicoane! Toti au ramas masca... (FOTO)

Prima vedeta din Romania care si-a pus silicoane rupe tacerea! Nu e vorba de vreo diva pop ci, culmea, de o reprezentanta de frunte a muzicii populare! DOLIU iN TELEVIZIUNE! VEDETA S-A SINUCIS! I-AU GASIT.

Prima reactie a Jandarmeriei dupa ce un elev din Giurgiu a fost lovit cu brutalitate de un jandarm, chiar la scoala: Un asemenea comportament nu este tolerat

JandarmeriaRomana a avut o prima reactie dupa ce un elev de 16 ani a fost batut de un jandarm, chiar la scoala. S-a intamplat in judetul Giurgiu, la liceul Teologic din Mihailesti. Subofiterul care.

Klaus Iohannis, reactie dupa demisia Guvernului de la Chisinau: Presedintele saluta evolutiile de vineri, care sunt de natura sa contribuie la iesirea din criza si la o tranzitie pasnica a puterii

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, vineri, dupa demisia Guvernului de la Chisinau, condus de Pavel Filip. Seful statului saluta ultimele evolutii din Republica Moldova, adica decizia Partidului.

Nicolae Robu, prima reactie dupa ce a aparut informatia ca DNA ancheteaza autorizatiile de construire emise pentru vilele copiilor edilului

Nicolae Robu a avut o prima reactie dupa ce in spatiul public a aparut informatia ca DNA ancheteaza autorizatiile de construire emise pentru vilele copiilor edilului Timisoarei. Sa lamurim ce.

Prima reactie a lui Erdogan, dupa ce nationala Turciei a fost tinuta ore in sir pe aeroportul din Islanda: Statul si natiunea vor fi... (VIDEO)

Recep Tayyip Erdogan, presedintele Turciei, a reactionat, dupa ce jucatorii din nationala de fotbal a Semilunei au fost nevoiti sa astepte trei ore pentru incheierea formalitatilor de pe aeroportul.

Prima piata din Romania unde se poate plati cu cardul

Piata Cibin din Sibiu este prima din Romania unde plata pentru legume si fructe poate fi facuta si cu cardul bancar. 30 de tarabe, inclusiv in hala de lactate, au fost dotate cu aparate POS.

Site-ul Curtii Consitutionale din Romania a fost atacat de hackeri

Site-ul Curtii Consitutionale din Romania CCR) a fost atacat de hackeri. Vineri, 14 iunie 2019, daca incercai sa accesezi site-ul CCR, puteai sa vezi doar mesajul Hacked By laZy hAcker si un personaj de animatie. Site-ul CCR, atacat de hackeri. Se stia ca are probleme de securitate Dupa ce hackerii au spart site-ul CCR, in .

Adevarul despre rosiile romanesti stropite, care se vand in pietele din Romania. Cate pesticide au, de fapt

Rosiile romanesti sunt tot mai cautate, dupa ce in ultimii ani in pietele din Romania au aparut tomate din import, dspre care cumparatorii spun ca nu au acelasi gust si nu sunt la fel de sanatoase. Ministerul Agriculturii a efectuat mai multe controale, prin Autoritatea Nationala Fitosanitara, cu scopul de a determina cate pesticide contin .

Un alt jurnalist din Romania, amenintat telefonic: iti rup capul daca nu te opresti!

Un alt jurnalist din Romania primeste amenintari. Dupa ce Emilia Sercan a primit amenintari cu moartea din partea unui ofiter de politie, in dosar fiind implicati si rectorul si prorectorul Academiei de.

O alta jurnalista din Romania, amenintata telefonic: iti rup capul daca nu te opresti!

Un alt jurnalist din Romania primeste amenintari. Dupa ce Emilia Sercan a primit amenintari cu moartea din partea unui ofiter de politie, in dosar fiind implicati si rectorul si prorectorul Academiei de.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )