Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader, dupa ce Comisia Europeana a declansat procedura de infringement impotriva Romaniei: Opozitia e de vina!

B1 B1,
Tudorel Toader, dupa ce Comisia Europeana a declansat procedura de infringement impotriva Romaniei: Opozitia e de vina!

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza dupa decizia Comisiei Europene de a declansa procedura de infringement impotriva Romaniei pentru nerespectarea Directivei UE privind prezumtia de. continuă pe B1

Comisia Europeana deschide procedura de infringement impotriva Romaniei! Acuzatii EXTREM DE GRAVE

Comisia Europeana a declansat o noua procedura de infringement impotriva Romaniei. De aceasta data este vorba despre nerespectarea Directivei 343/2016 privind prezumtia de nevinovatie si a dreptului de.

Tudorel Toader, reactie dupa ce Comisia Europeana a declansat procedura de infringement impotriva Romaniei

Tudorel Toader a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, dupa ce Comisia Europeana a declansat procedura de infringement impotriva Romaniei pe Directiva UE privind prezumtia de nevinovatie si a.

Procedura de infringementdeclansata de Comisia Europeana impotriva Romaniei pentru ca nu a implementat Directiva privind prezumtia de nevinovatie

Comisia Europeana a declansat procedura de infringement impotriva Romaniei pe Directiva UE privind prezumtia de nevinovatie si a dreptului de a fi prezent la proces in cadrul procedurilor penale, care trebuia sa fie implementata pana in luna aprilie 2018.

Comisia Europeana da o noua palma PSD-ALDE: Transpunerea directivei prezumtiei de nevinovatie nu contrazice lupta anticoruptie

Comisia Europeana vine cu precizari dupa ce a declansat o noua procedura de infringement impotriva Romaniei, de data aceasta pentru nerespectarea Directivei privind prezumtia de nevinovatie. Un purtator de.

Tudorel Toader da vina pe Opozitie pentru decizia Comisiei Europene privind prezumtia de nevinovatie: Au blocat dezbaterile si au contestat la CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca directiva privind prezumtia de nevinovatie trebuie transpusa in legislatie pana la momentul in care Comisia Europeana va sesiza Curtea Europeana de Justitie, pentru a evita sanctiuni. El da vina pe Opozitie pentru decizia Comisiei de a declansaprocedura de infrigement impotriva Romaniei pentru netranspunerea directivei, pentru ca a blocat dezbaterea si a atacat la CCR. Directiva a fost folosita de coalitia de guvernare drept pretext pentru a face ample modificari ale codurilor penale.

Ipocrizia dlui Tudorel Toader. Cum vorbeste ministrul Justitiei pe limba lui Dragnea

Inca o data, daca mai era nevoie, dl. Tudorel Toader demonstreaza ca in politica nu conteaza cata scoala ai cand vine vorba de interesul partidului. in cateva luni, ministrul Justitiei a invatat sa vorbeasca, fara greseli, limba lui Liviu Dragnea si a asociatilor, dandu-si practic foc mapei profesionale de autoritate in domeniul Justitiei.

Tudorel Toader, la CSM. Ministrul Justitiei a cerut protectie pentru procurorul care se ocupa de dosarele lui Onea si Ngulescu

Ministrul Justitiei explica de ce a cerut CSM sa se asigure ca procuroarea care instrumenteaza dosarul lui Lucian Onea si Mircea Negulescu nu este supusa presiunilor. Tudorel Toader spune ca s-a bazat pe.

Tudorel Toader se intalneste, joi, cu sindicalisti din penitenciare. Seful Federatiei Sindicatelor din Administratia Penitenciarelor: Pe noi nu ne primeste

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se intalneste joi cu sindicalisti de la Administratia Nationala a Penitenciarelor, pentru discutii pe tema statutului politistului de penitenciare, insa o parte dintre reprezentantii sindicatelor nu au intrat la dezbateri.

Procurorul Portocala, razboi cu ministrul Tudorel Toader: A intrat in jocul manipularii

Fostul procuror DNA Mircea Negulescu spune ca ministrul Tudorel Toader este manipulat si reafirma ca mnu a facut niciun denunt impotriva Laurei Codruta Kovesi. Nu inteleg de ce domnul ministru al.

Comisia Europeana intervine in SCANDALUL Pilonului II de pensii. Ce spun oficialii de la Bruxelles

Comisia Europeana dezminte informatiile potrivit carora Guvernul Romaniei ar fi informat deja oficialii de la Bruxelles despre intentia de desfiintare a Pilonului II de pensii. Pana acum nu am fost.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )