Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ipocrizia dlui Tudorel Toader. Cum vorbeste ministrul Justitiei pe limba lui Dragnea

Hotnews Hotnews,
 Ipocrizia dlui Tudorel Toader. Cum vorbeste ministrul Justitiei pe limba lui Dragnea

Inca o data, daca mai era nevoie, dl. Tudorel Toader demonstreaza ca in politica nu conteaza cata scoala ai cand vine vorba de interesul partidului. in cateva luni, ministrul Justitiei a invatat sa vorbeasca, fara greseli, limba lui Liviu Dragnea si a asociatilor, dandu-si practic foc mapei profesionale de autoritate in domeniul Justitiei. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader, la CSM. Ministrul Justitiei a cerut protectie pentru procurorul care se ocupa de dosarele lui Onea si Ngulescu

Ministrul Justitiei explica de ce a cerut CSM sa se asigure ca procuroarea care instrumenteaza dosarul lui Lucian Onea si Mircea Negulescu nu este supusa presiunilor. Tudorel Toader spune ca s-a bazat pe.

Tudorel Toader, prima reactie dupa ce i s-a cerut DEMISIA: Ca sa vii la o discutie cu ministrul Justitiei trebuie sa ai...

Ministrul Justitiei a discutat, joi dimineata, cu reprezentantii angajatilor din penitenciare, nu insa si cu cei din Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP), care i-au.

Sorina Matei: Toader trebuia sa zboare din functie pana acum / Greselile facute de ministrul Justitiei

Sorina Matei a sustinut ca Tudorel Toader ar fi trebuit zburat din functia de Ministru al Justitiei. Toader a declarat ca fostul procuror DNA Mircea Negulescu a depus un denunt impotriva sefei DNA, Laura Co.

Tudorel Toader, dupa ce Comisia Europeana a declansat procedura de infringement impotriva Romaniei: Opozitia e de vina!

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza dupa decizia Comisiei Europene de a declansa procedura de infringement impotriva Romaniei pentru nerespectarea Directivei UE privind prezumtia de.

Tudorel Toader da vina pe Opozitie pentru decizia Comisiei Europene privind prezumtia de nevinovatie: Au blocat dezbaterile si au contestat la CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca directiva privind prezumtia de nevinovatie trebuie transpusa in legislatie pana la momentul in care Comisia Europeana va sesiza Curtea Europeana de Justitie, pentru a evita sanctiuni. El da vina pe Opozitie pentru decizia Comisiei de a declansaprocedura de infrigement impotriva Romaniei pentru netranspunerea directivei, pentru ca a blocat dezbaterea si a atacat la CCR. Directiva a fost folosita de coalitia de guvernare drept pretext pentru a face ample modificari ale codurilor penale.

Tudorel Toader se intalneste, joi, cu sindicalisti din penitenciare. Seful Federatiei Sindicatelor din Administratia Penitenciarelor: Pe noi nu ne primeste

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se intalneste joi cu sindicalisti de la Administratia Nationala a Penitenciarelor, pentru discutii pe tema statutului politistului de penitenciare, insa o parte dintre reprezentantii sindicatelor nu au intrat la dezbateri.

Procurorul Negulescu: Nu am facut niciun denunt mpotriva Codrutei Kovesi/ Nu inteleg de ce ministrul Justitiei a intrat n acest joc al dezinformarii

Fostul procuror al DNA Prahova Mircea Negulescu a negat vehement, miercuri seara, la Realitatea TV, ca a depus vreun denunt impotriva Laurei Codruta Kovesi si afirma ca nu intelege de ministrul Justitiei a intrat in acest joc al manipularii. Nu am calitatea de martor protejat in nicuna din cauzele de la ICCJ si ceea ce ma uimeste este ca domnul ministrul al Justitiei a intrat in acest joc al manipularii si vorbeste despre un eventual denunt pe care eu l-as fi facut impotriva doamnei procuror-sef. Daca chiar ar fi fost asa, atunci ministrul Toader a comis o infractiune dezvaluind o sursa protejata, a declarat Negulescu.

Procurorul Portocala, razboi cu ministrul Tudorel Toader: A intrat in jocul manipularii

Fostul procuror DNA Mircea Negulescu spune ca ministrul Tudorel Toader este manipulat si reafirma ca mnu a facut niciun denunt impotriva Laurei Codruta Kovesi. Nu inteleg de ce domnul ministru al.

Tudorel Toader, reactie dupa ce Comisia Europeana a declansat procedura de infringement impotriva Romaniei

Tudorel Toader a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, dupa ce Comisia Europeana a declansat procedura de infringement impotriva Romaniei pe Directiva UE privind prezumtia de nevinovatie si a.

Ministrul Justitiei propune blocarea radiocomunicatiilor in penitenciare: Nu s-a reusit eliminarea convorbirilor

Ministerul Justitiei a pus in dezbatere publica un proiect de lege prin care se doreste modificarea si completarea Legii privind utilizarea sistemelor destinate blocarii si intreruperii radiocomunicatiilor in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )