Libnet.ro
UNICEF

00:07

Toate demisiile ministrilor au ajuns la Cabinetul lui Sorin Grindeanu. Premierul are 15 zile sa le transmita presedintelui

Antena3 Antena3,
Toate demisiile ministrilor au ajuns la Cabinetul lui Sorin Grindeanu. Premierul are 15 zile sa le transmita presedintelui

Toate demisiile ministrilor din Guvern au ajuns la Cabinetul premierului Sorin Grindeanu. Potrivit procedurii, premierul are la dispozitie 15 zile sa transmita demisiile sefului statului, pentru ca Iohannis sa. continuă pe Antena3

Surse: Demisiile ministrilor au ajuns la Cabinetul premierului Grindeanu

Nicio demisie a ministrilor din cabinetul Grindeanu nu a sosit pana joi dimineata la Palatul Victoria. Demisiile ministrilor intra in vigoare atunci cand vor fi semnate de premier si trimise l.

Carmen Dan, despre demisiile ministrilor: Au ajuns la Guvern, premierul este singur acum

Carmen Dan, ministrul de Interne, a declarat, joi, ca demisiile tuturor membrilor Guvernului au ajuns la Guvern. Ea i-a reprosat premierului Sorin Grindeanu ca nu a comunicat cu partidul si cu membrii Executivului,.

Sorin Grindeanu: Lipsesc demisiile catorva ministri

Premierul Sorin Grindeanu a declarat joi ca lipsesc cateva demisii ale ministrilor din Cabinetul sau, desi au fost anuntate, precizand ca luni va lua o decizie in legatura cu.

Nicio demisie a ministrilor din cabinetul Grindeanu nu a ajuns la Guvern

Nicio demisie a ministrilor din cabinetul Grindeanu nu a sosit pana joi dimineata la Palatul Victoria. Demisiile ministrilor intra in vigoare atunci cand vor fi semnate de premier si trimise l.

Planul lui Sorin Grindeanu pentru intregirea cabinetului: Cum poate jongla premierul pentru a iesi bine din criza

Coalitia PSD-ALDE i-a retras miercuri sprijinul politic premierului Grindeanu, iar majoritatea ministrilor au anuntat ca isi depun demisiile. Cu toate acestea Sorin Grindeanu a anuntat ca nu.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, despre demisiile ministrilor PSD: A fost un act de solidaritate cu noi, membrii Guvernului, pentru ca am inteles ca trebuia sa lucram in echipa

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a afirmat, joi dimineata, ca actul ministrilor PSD si ALDE de a demisiona, dupa ce coalitia de guvernare a retras sustinerea politica premierului Sorin Grindeanu, a fost un act de solidaritate.

Traian Basescu, dupa demisia ministrilor din Cabinetul Grindeanu: Premierul este obligat de Constitutie sa isi faca Guvern

Fostul presedinte al Romaniei, senatorul PMP Traian Basescu, sustine ca premierul Sorin Grindeanu ar trebui ca, pana vineri dimineata, sa inainteze presedintelui Klaus Iohannis lista ministilor demisionari si a celor propusi pentru un nou Executiv.

BREAKING NEWS. PSD i-a retras sprijinul lui Sorin Grindeanu. Premierul demisioneaza doar la pachet cu Dragnea si daca Iohannis va numi premier PSD. Dragnea: Daca Grindeanu mai ramanea premier, programul de guvernare nu ar mai fi fost implementat. Toti min

Sorin Grindeanu a refuzat sa demisioneze din postul de premier, in ciuda presiunilor liderului PSD Liviu Dragnea si a demisiilor majoritatii membrilor Guvernului. Conducerea PSD discuta retragerea sprijinului politic pentru premier, sedinta fiind in desfasurare la aceasta ora.

PSD l-a exclus pe Sorin Grindeanu si va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului

ACTUALIZARE 17:19 Liviu Dragnea: Am aprobat, in unanimitate, excluderea lui Sorin Grindeanu din partid *Liderul PSD: Luni depunem motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Grindeanu, miercuri va fi votata Conducerea PSD a votat astazi pentru excluderea lui Sorin Grindeanu din partid si pentru depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Cabinetului, a anuntat liderul formatiunii, Liviu Dragnea. *ACTUALIZARE 17:13 Ministrul Finantelor Publice, Viorel Stefan, si-a depus demisia *ACTUALIZARE 17:06 Rares Bogdan: Din noul Guvern for face parte Victor Ponta, Mircea Geoana, Ioan Rus, Valeriu Zgonea, Daniel Constantin, Orlando Teodorovici, Viorel Stefan *ACTUALIZARE 16:36 Calin Popescu-Tariceanu: Am hotarat impreuna cu PSD sa depunem luni o motiune de cenzura impotriva Cabinetului Grindeanu *ACTUALIZARE 15:51 Basescu: Daca Dragnea isi face iluzii ca o motiune impotriva Guvernului Grindeanu va trece prin Parlament, se insala amarnic *ACTUALIZARE 15:26 Premierul Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD, au decis membrii Comitetului Executiv al partidului, reuniti in sedinta, potrivit unor surse politice. De asemenea, social-democratii urmeaza sa depuna motiune de cenzura impotriva Cabinetului Grindeanu. *ACTUALIZARE 15:24 Surse: Victor Ponta va fi numit sef al Secretariatului General al Guvernului *ACTUALIZARE 14:47 USR cere alegeri anticipate *ACTUALIZARE 14:36 Surse: Motiunea de cenzura impotriva lui Sorin Grindeanu urmeaza sa fie depusa luni *ACTUALIZARE 14:20 Tudorel Toader: Iesirea din criza se face prin mecanismele constitutionale ale legii fundamentale *ACTUALIZARE 14:18 Grindeanu, inaintea sedintei CExN: Nu ma agat de functie. Exista riscul ca PSD sa piarda guvernarea, cantariti bine *ACTUALIZARE 14:09 Sedinta PSD de la sediul din Kiseleff a inceput: varianta luata in calcul, motiunea de cenzura *ACTUALIZARE 12:38 Ministrul Justitiei: in cercuri restranse am comunicat inca de ieri faptul ca nu ma voi tine de functie *ACTUALIZARE 11:10 Dobrovolschi: Nu ne aflam in situatia demisiei sau revocarii premierului *ACTUALIZARE 10:29 Carmen Dan: Demisiile noastre au fost depuse la SGG, dar inteleg ca nu toti ministrii au demisionat *ACTUALIZARE 10:25 Tudorel Toader a demisionat *ACTUALIZARE 10:00 Grindeanu, catre membrii PSD: Sa nu va fie frica sa fiti de partea buna *ACTUALIZARE 08: 46 Tudorel Toader: Sunt inca ministrul Justitiei, dar voi respecta deciziile politice si juridice dupa retragerea sprijinului *ACTUALIZARE 08:28 Presa internationala scrie pe larg despre criza guvernamentala provocata de PSD prin retragerea sustinerii premierului Grindeanu *ACTUALIZARE 08:15 Lia Olguta Vasilescu: Se pare ca dintre toti membrii Guvernului, doar premierul nu stia de evaluarile semestriale *ACTUALIZARE 07:36 Purtatorul de cuvant al PSD Timis a demisionat din functie si din partid.

Surse: Sorin Grindeanu, exclus din PSD; social-democratii depun motiune de cenzura

ACTUALIZARE 15:51 Basescu: Daca Dragnea isi face iluzii ca o motiune impotriva Guvernului Grindeanu va trece prin Parlament, se insala amarnic Liderul PMP, Traian Basescu, a afirmat astazi ca premierul Sorin Grindeanu este obligat de Constitutie sa isi faca Guvern. *ACTUALIZARE 15:26 Premierul Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD, au decis membrii Comitetului Executiv al partidului, reuniti in sedinta, potrivit unor surse politice. De asemenea, social-democratii urmeaza sa depuna motiune de cenzura impotriva Cabinetului Grindeanu. *ACTUALIZARE 15:24 Surse: Victor Ponta va fi numit sef al Secretariatului General al Guvernului *ACTUALIZARE 14:47 USR cere alegeri anticipate *ACTUALIZARE 14:36 Surse: Motiunea de cenzura impotriva lui Sorin Grindeanu urmeaza sa fie depusa luni *ACTUALIZARE 14:20 Tudorel Toader: Iesirea din criza se face prin mecanismele constitutionale ale legii fundamentale *ACTUALIZARE 14:18 Grindeanu, inaintea sedintei CExN: Nu ma agat de functie. Exista riscul ca PSD sa piarda guvernarea, cantariti bine *ACTUALIZARE 14:09 Sedinta PSD de la sediul din Kiseleff a inceput: varianta luata in calcul, motiunea de cenzura *ACTUALIZARE 12:38 Ministrul Justitiei: in cercuri restranse am comunicat inca de ieri faptul ca nu ma voi tine de functie *ACTUALIZARE 11:10 Dobrovolschi: Nu ne aflam in situatia demisiei sau revocarii premierului *ACTUALIZARE 10:29 Carmen Dan: Demisiile noastre au fost depuse la SGG, dar inteleg ca nu toti ministrii au demisionat *ACTUALIZARE 10:25 Tudorel Toader a demisionat *ACTUALIZARE 10:00 Grindeanu, catre membrii PSD: Sa nu va fie frica sa fiti de partea buna *ACTUALIZARE 08: 46 Tudorel Toader: Sunt inca ministrul Justitiei, dar voi respecta deciziile politice si juridice dupa retragerea sprijinului *ACTUALIZARE 08:28 Presa internationala scrie pe larg despre criza guvernamentala provocata de PSD prin retragerea sustinerii premierului Grindeanu *ACTUALIZARE 08:15 Lia Olguta Vasilescu: Se pare ca dintre toti membrii Guvernului, doar premierul nu stia de evaluarile semestriale *ACTUALIZARE 07:36 Purtatorul de cuvant al PSD Timis a demisionat din functie si din partid.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )