Libnet.ro
UNICEF

05:30

Schimb dur de replici intre Mihai Tudose si Mircea Badea pe dosarul Belina. Premierul: Perceptia e ca facem scut in jurul unor oameni care au furat planeta

Adevărul Adevărul,
Schimb dur de replici intre Mihai Tudose si Mircea Badea pe dosarul Belina. Premierul: Perceptia e ca facem scut in jurul unor oameni care au furat planeta

Premierul Mihai Tudose s-a contrat aseara, la Antena 3, cu Mircea Badea, pe tema remanierii ministrilor cu probleme penale, in contextul dosarului Belina. Premierul a sustinut ca procurorii nu se apuca sa faca dosare pe banda rulanta doar pentru a remania ministri. continuă pe Adevărul

Dialog incendiar intre Mihai Tudose si Mircea Badea

Dialog incendiar aseara, la finalul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, intre Mihai Tudose si MirceaBadea. De asemenea, acestdialog a determinat si singurareactie adeputatului.

Dezvaluiri din timpul sedintei PSD. Ce s-a intamplat intre Mihai Tudose si Liviu Dragnea

Tensiunea e mare in interiorul PSD, iar Mihai Tudose si Liviu Dragnea nu au anuntat pana acum ca au ajuns la o intelegere. Cei doi s-au intalnit marti, dar nu au devazluit prea.

Adrian Ursu, atac dur la premierul Mihai Tudose: Este pres la usa DNA

Adrian Ursu, realizator Antena 3, a apreciat marti, dupa ce a vazut interviul cu Mihai Tudose, ca premierul este pres la usa DNA, iar guvernul pe care il conduce are o performanta.

Mihai Tudose, certat de Mircea Badea pentru ca vrea sa schimbe ministrii penali. Premierul a aparat DNA

Schimb acid de replici in direct, la TV. Premierul Mihai Tudose a fost luat la rost de Mircea Badea, dupa ce a sustinut ca ministrii cu probleme penale strica imaginea Cabinetului si trebuie schimbati,.

SOC si groaza! Mihai Tudose o apara pe KOVESI, in fata lui Mircea Badea! (FOTO)

Schimb acid de replici in direct, la TV. Premierul Mihai Tudose a fost luat la rost de Mircea Badea, dupa ce a sustinut ca ministrii cu probleme penale strica imaginea Cabinetului si trebuie schimbati,.

Mihai Tudose, la Antena 3: Ultimul sondaj e o facatura. Am spus intr-un cerc de 3-4 persoane ca imi dau demisia daca lucrurile stau asa rau si Guvernul s-a prabusit/ Procurorii nu fac dosare pe banda rulanta persoanelor nevinovate

Premierul Mihai Tudose este invitat luni seara in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3. Premierul spune ca nu este intr-un moment fericit al relatiilor cu Dragnea si ca va demisiona daca lucrurile stau asa rau si Guvernul s-a prabusit in sondaje, sustine ca salariile nu vor scadea, dar ca nu ii poate opri nimeni pe privati sa scada salariile si azi, garanteaza ca nu ne vom imprumuta de la FMI si ii acuza ca daca vor gresi si a treia prognoza s-ar putea sa nici nu mai vorbeasca cu ei. Tudose anunta mai mult bani de investitii decat anul acesta, dar nu avanseaza nicio suma, ba chiar recunoaste ca in acest an nu s-a facut mare lucru. Totul pentru Tudose: Invitati prin telefon Ion Tiriac, Gica Hagi si Gica PopescuTudose, raspuns pentru Mircea Badea care l-a intrebat daca orice procuror poate face discretionar remaniere: Eu nu cred ca e vreun procuror care sa faca dosare pe banda unor nevinovati doar ca sa fie remaniat guvernul.

Presedintele executiv al PSD: Va exista remaniere, atata timp cat Mihai Tudose spune ca avem intarzieri. Este un om extrem de serios si un premier foarte bun/ Nu este nicio ruptura, Dragnea nu ii reproseaza nimic/ Mie nu mi-a spus ca isi da demisia

Presedintele executiv al PSD, senatorul Niculae Badalau, a afirmat, dupa sedinta informala de la sediul PSD, ca va exista o remaniere daca premierul Mihai Tudose consiera ca sunt anumite intarzieri, insa a negat ca acesta ar fi vorbit de demisie si ca ar exista vreo ruptura intre el si Liviu Dragnea. Badalau a mai declarat ca Mihai Tudose este barbat si ca nu se joaca cu guvernarea, fiind un om extrem de serios si un premier foarte bun, acesta fiind insa suparat din cauza ca unele lucruri nu functioneaza in guvern.

Mihai Tudose a confirmat tensiunile dintre el si Liviu Dragnea: Nu as putea spune ca suntem intr-un moment fericit al relatiei dintre noi

Premierul Mihai Tudose a recunoscut ca exista tensiuni intre el si presedintele PSD, Liviu Dragnea si pare sa creada ca in spatele unui sondaj realizat de institutul sociologului Mihai Pieleanu se.

Mircea Badea: Eu am fost fan Liviu Dragnea

Mircea Badea a dezvaluit ca a existat un moment cand a fost fanul lui Liviu Dragnea. Fac o rectificare. Am spus ca niciodata nu am fost fan Liviu Dragnea, n-ai cum sa fii fanul unui om politic.

Biografia secreta a lui Mihai Tudose. Detaliul care a iesit la iveala abia acum

Biografia secreta a lui Mihai Tudose. Detaliul care a iesit la iveala abia acum. Torul despre familia si relatiile lui Mihai Tudose. in varsta de 50 de ani, Mihai Tudose a urmat in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )