Libnet.ro
UNICEF

10:30

Legumicultura este o prioritate pentru Guvernul Orban, iar programul Tomata merge mai departe. Dan Motreanu (PNL): Voi face toate eforturile pentru ca sectorul sa primeasca bani europeni

B1 B1,
Legumicultura este o prioritate pentru Guvernul Orban, iar programul Tomata merge mai departe. Dan Motreanu (PNL): Voi face toate eforturile pentru ca sectorul sa primeasca bani europeni

Legumicultura este o prioritate pentru Guvernul Orban, pentru care se vor face toate eforturile astfel incat sa primeasca finantare europeana prin Programul de Dezvoltare Rurala al UE, a afirmat. continuă pe B1

Anunt ingrijorator pentru romani! Guvernul Orban planuieste restructurari. Unde se va taia

Premierul a facut un anunt ingrijorator pentru romani. Guvernul Orban planuieste, printre altele, restructurari la nivelul institutiilor statului. Ludovic Orban a prezentat o situatie cat se poate de alarmanta, care ii vizeaza pe multi, cu doar doua zile inainte de alegerile prezidentiale. Anunt ingrijorator pentru romani: Guvernul Orban planuieste restructurari Guvernul PNL condus de Ludovic .

Varsta de pensionare se schimba. Ce spune noua lege si ce surprize aduce Guvernul Orban

Noi vesti pentru pensionari! Legea pensiilor se va modifica. Ce se intampla cu o categorie de romani? Iata conditiile si detaliile din noua lege adusa de Guvernul Orban! Legea pensiilor se modifica! Ce surprize vin pentru pensionari? Senatorii au la momentul actual in dezbatere un proiect nou de act normativ care va aduce schimbari si .

Ce a spus Mircea Badea despre noul Guvern. 3 lucruri care se vor intampla, dupa ce a fost investit Guvernul Orban

Guvernul Orban a fost investit, luni, de plenul reunit al Parlamentului, cu 240 de voturi pentru. Ce a spus Mircea Badea despre noul care a venit peste noi? Prezentatorul de televiziune a subliniat 3 viitoare realizari ale noii conduceri. Ce a spus Mircea Badea despre noul Guvern? Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a .

GUVERNUL ORBAN SI-A INTRAT IN ATRIBUTII Restructurare drastica in administratia publica

Guvernul Orban va avea 16 ministere, conform ordonantei de urgenta adoptata ieri de membrii noului Executiv de la Palatul Victoria. Cei 16 ministri vor avea un mandat dificil, asa cum a precizat, in deschiderea sedintei de guvern, presedintele Klaus Iohannis, care a fost invitat sa participe de catre premierul Ludovic Orban.

Impreviziunea lui Zamfir de la darea in plata a picat la CCR si se intoarce in Parlament. Piperea: Mai ramane ca guvernul Orban sa o abroge prin OUG. Si asa fusese emasculata

Anumite prevederi din proiectul de lege care modifica Darea in plata si care fusese adoptat de Parlament au fost declarate miercuri neconsitutionale de catre Curtea Constitutionala, provocand reactii dure ale initiatorilor sau apropiatilor acestora. Profesorul Gheorghe Piperea a scris imediat dupa publicarea deciziei de neconstitutionalitate: Lupta pentru apararea consumatorilor se suspenda aici. Dupa decizia de azi a maretei CCR, care a luat copy-paste din scrisoarea lobby-istilor bancari tot ce ii trebuia pentru a justifica refuzul legii de modificare a legii DIP, Mai ramane ca guvernul Orban sa o abroge prin OUG, a scris Piperea.

Guvernul Orban adopta OUG pentru trecerea la 16 ministere: Ce schimbari vor fi in structura guvernamentala si ce se intampla cu institutiile strategice (VIDEO)

Guvernul Orban a adoptat ordonanta de urgenta pentru restructurarea cabinetului, astfel ca Romania va fi administrata oficial de 16 ministere, si nu de 26, cum se intampla in mandatul fostului premier Viorica.

Guvernul Orban va acorda venituri complementare pentru a debloca situatia dramatica a minerilor din Valea Jiului si a familiilor lor (VIDEO)

Guvernul Orban va acorda venituri complementare pentru minerii, care urmeaza sa fie disponibilizati de la Societatea Nationala inchidere Mine Valea Jiului, precum si pentru cei de la Complexul Energetic.

Cine va fi comisarul european propus de Romania: Guvernul Orban are de ales intre Adina Valean si Siegfried Muresan Sefa Comisiei Europene ar lua decizia finala miercuri

Guvernul Orban are de ales intre eurodeputatii PNL Siegfried Muresan si Adina Valean pentru nominalizarea privind portofoliul de comisar european destinat Romaniei, care a ramas ultimul stat din UE fara un.

Razbunarea lui PONTA! Cimpeanu si Constantin, suspendati din Pro Romania pentru ca au votat Guvernul Orban. Si ceilalti deputati tradatori au fost aspru PEDEPSITI

Se amplifica scandalul din Pro Romania. Biroul Executiv al partidului a decisca Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin sa fie suspendati din Pro Romania pentru ca au votat guvernul Orban. De.

Promisiunile facute de PNL unui deputat de stanga pentru a sprijini Guvernul Orban. Cerinta lui Dohotaru pentru finul lui Boc

Parlamentarul independent Adrian Dohotaru, fost membru USR, a votat Guvernul Orban, desi a boicotat motiunea de cenzura. El sustine ca acum liberalii au fost de acord cu solicitarile lui, intre care un grup de lucru pentru rezolvarea problemelor de la Pata Rat si scuze din partea presedintelui Consiliului Judetean Cluj.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )