Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ce a spus Mircea Badea despre noul Guvern. 3 lucruri care se vor intampla, dupa ce a fost investit Guvernul Orban

Playtech Playtech,
Ce a spus Mircea Badea despre noul Guvern. 3 lucruri care se vor intampla, dupa ce a fost investit Guvernul Orban

Guvernul Orban a fost investit, luni, de plenul reunit al Parlamentului, cu 240 de voturi pentru. Ce a spus Mircea Badea despre noul care a venit peste noi? Prezentatorul de televiziune a subliniat 3 viitoare realizari ale noii conduceri. Ce a spus Mircea Badea despre noul Guvern? Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a . continuă pe Playtech

Dacian Ciolos, previziune sumbra despre noul Guvern Orban

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, copresedinte al Aliantei USR PLUS, apreciaza mobilizarea parlamentarilor care au indepartat azi prin vot PSD de la resursele publice si au dat increderea lor Guvernului Orban, dar.

Ludovic Orban, un prim ministru care va sta si-n cap. Imagini inedite cu noul premier si Topmodela lui Mircea Badea. Video

Guvernul propus de premierul Ludovic Orban a fost investit luni. Drept urmare, acum, mai mult ca niciodata, se cotrobaie in istoricul sau. Printre celebrele poze cu necuvantatoare ori filmuletele in care isi arata talentul la dans, au ajuns pe internet si imagini cu el si Carmen Bruma, sotia lui Mircea Badea. Imagini inedite cu noul .

Mircea Badea, pronostic-soc despre Dan Barna: Daca nu intra in turul doi, il aresteaza saptamana viitoare!

Mircea Badea a comentat, marti, pe pasa cu Sinteza zilei, noile dezvaluiri facute de Rise Project despre candidatul Aliantei USR PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna. Citeste si: Lovitura devastatoare.

Kelemen Hunor: Noi, cei de la UDMR, nu asteptam minuni de la noul guvern. Asteptam insa o guvernare responsabila

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, luni, in Parlament, ca Uniunea nu asteapta minuni de la noul guvern, insa asteapta o guvernare responsabila fata de fiecare cetatean. insa adevarata responsabilitate, sa nu compromiteti intr-un an de zile sansele unei guvernari de centru dreapta pe termen lung, va apartine in totalitate, a spus Kelemen.

Budai, despre cresterile de pensii si salarii pe care trebuie sa le faca noul guvern: Sper sa reuseasca

Fostul ministru al Muncii Marius Budai a declarat marti la predarea stafetei catre noul ministru Violeta Alexandru ca noul guvern va trebui sa respecte legea salarizarii si Legea pensiilor, inclusiv in privinta majorarilor programate si ca spera ca noul Executiv sa reuseasca acest lucru.

Viorica Dancila, anunt despre spitalele regionale: Noul Guvern are totul pregatit si sper sa continue demersurile noastre

Premierul demis Viorica Dancila i-a multumit luni, in cadrul sedintei de Guvern, ministrului Sanatatii Sorina Pintea pentru modul in care a actionat in cazul spitalelor regionale, precizand ca noul Guvern.

Prima reactia a lui CTP, despre noul Executiv: Guvernul Orban, proaspat investit, e departe de a fi un guvern miracol

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a transmis o prima reactie, legata de investirea noului Executiv, la carma caruia se afla premierul desemnat, Ludovic Orban. Parlamenul s-a reunit in aceasta luni, in sedinta extraordinara pentru votul de investire a Guvernului Orban. Odata cu numararea voturilor, s-a stabilit ca a existat un total de 240 de voturi, din .

Ramona Ioana Bruynseels, avertisment pentru noul Guvern

Ramona Ioana Bruynseels atrage atentia ca noul Guvern este rezultatul unor trocuri politice si de aceea nu este unul solid. Candidatul umanistilor pentru alegerile prezidentiale pune astfel sub semnul.

CTP, reactie acida despre noul Executiv: Au fost numiti trepadusi pe final de mandat

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a oferit o reactie acida dupa investirea Guvernului condus de Ludovic Orban. Gazetarul este de parere ca noul Executiv trebuie sa scape de oamenii numiti in functii de catre Viorica Dancila pe final de mandat, intrucat acestia ar putea sabota activitatea noilor ministri. CTP: Viorica Dancila a numit trepadusi in functii .

Dancila, intrebata despre liderii din partid care o vor inlaturata de la conducerea PSD

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a spus, marti seara, intrebata despre liderii din partid care ii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )