Libnet.ro
UNICEF

20:15

Iohannis, despre retragerea Exxon din Marea Neagra: Exista disponibilitatea Guvernului de a repara OUG 114. Romania isi doreste ca Exxon sa ramana in proiect

Adevărul Adevărul,
Iohannis, despre retragerea Exxon din Marea Neagra: Exista disponibilitatea Guvernului de a repara OUG 114. Romania isi doreste ca Exxon sa ramana in proiect

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, intr-o discutie cu jurnalistii pe tema vizitei sale in USA ca Romania vrea ca Exxon sa nu se retraga din Marea Neagra si ca Guvernul e dispus sa repare OUG 114. De asemenea, printre obiectivele pentru vizita la Washington sunt consolidarea parteneriatului strategic si a relatiilor economice. continuă pe Adevărul

PROIECT STRATEGIA ENERGETICA A ROMANIEI: Dezvoltarea zacamintelor offshore din Marea Neagra - necesara

Dezvoltarea zacamintelor offshore descoperite in Marea Neagra este necesara pentru a evita cresterea semnificativa a dependentei de importurile de gaze si reprezinta o conditie sine-qua-non pentru a putea miza pe gazul natural in mixul energiei electrice.

Temperatura apei marii 12 18 august. Cate grade se vor inregistra in Marea Neagra in functie de statiune

Hidrologii au prognozat care va fitemperatura apei mariiinsaptamana 12 18 august, in functie de statiune! Astfel, Marea Neagra le va oferi turistilor o apa ideala pentru un concediu de neuitat! Acestia se vor balaci in apa marii, care va atinge chiar si 26 de grade Celsius, in unele statiuni, insa poate fi putin mai .

Marea Neagra, miza vitala in Strategia energetica a Romaniei. Ce prevede documentul si ce obiective propune

Dezvoltarea zacamintelor offshore descoperite in Marea Neagra este necesara pentru a evita cresterea semnificativa a dependentei de importurile de gaze si reprezinta o conditie indispensabila pentru a putea.

Roger Federer, despre retragerea din tenis: Daca suntem bine toti, fara accidentari, daca parintii mei vor fi sanatosi, sper sa mai joc cativa ani

Roger Federer se afla la Cincinnati, iar inainte de startul competitiei Masters a discutat despre cat timp va mai juca tenis. Totul tine de fericirea familiei sale, dupa cum a marturist marele campion elvetian. Daca suntem bine toti, fara accidentari, daca parintii mei vor fi sanatosi, sper sa mai joc cativa ani.

Klaus Iohannis, despre 10 august: Trebuie sa vedem cine a dat comanda politica la asa ceva

Presedintele Klaus Iohannis, prezent, sambata, in Piata Universitatii, la campania de strangere de semnaturi pentru sustinerea candidaturii sale la alegerile prezidentiale, a afirmat ca are nevoie de un.

Trump spune ca stie multe despre explozia misterioasa din Rusia

Presedintele american Donald Trump a declarat luni ca stie multe despre explozia misterioasa care .

Trump spune ca stie multe despre explozia misterioasa din Rusia

Presedintele american Donald Trump a declarat, ieri, ca stie multe despre explozia misterioasa care s-a produs, joi, intr-o baza militara rusa si a dat asigurari chiar ca SUA au o arma similara, o afirmatie dezmintita imediat de un expert respectat, relateaza AFP.

Trump spune ca stie multe despre explozia misterioasa din Rusia

Presedintele american Donald Trump a declarat luni ca stie multe despre explozia misterioasa care s-a produs joi intr-o baza militara rusa si a dat asigurari chiar ca SUA au o arma similara, o afirmatie dezmintita imediat de un expert respectat, relateaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )