Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii pot depune on-line proiectele pe fonduri europene. Pavel Popescu (PNL): Institutiile statului, obligate sa comunice cu cetatenii electronic

B1 B1,
Romanii pot depune on-line proiectele pe fonduri europene. Pavel Popescu (PNL): Institutiile statului, obligate sa comunice cu cetatenii electronic

Vestea privind digitalizarea ANAF, obiectivul principal al Guvernului, nu este singura veste buna in acest sens. Deputatul PNL Pavel Popescu anunta, luni, ca Parlamentul Romaniei a votat posibilitatea ca romanii. continuă pe B1

Pavel Popescu, liberalul care si-a propus sa digitalizeze Romania: Vom depune online proiectele pe fonduri europene

Pavel Popescu, presedintele PNL Sector 4, a precizat ca romanii vor putea depune proiectele pe fonduri eurpene, iar ulterior au posibilitatea sa pastreze comunicarea cu institutiile doar online, ceea ce inseamna ca relatia intre stat si cetateni va fi mult mai usoara.

Declaratia Unica 2020. Marti, 30 iunie, este ultima zi in care romanii pot depune Declaratia Unica

Declaratia Unica 2020. Maine, 30 iunie 2020, este ultima zi in care poate fi depusa Declaratia unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoane fizice. Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a postat, pe pagina sa de Facebook, un model al declaratiei unice.

Fonduri europene 2020: S-a stabilit perioada de depunere a proiectelor pentru irigatii

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) a stabilit oficial perioada in care fermierii asociati in organizatii ale utilizatorilor de apa pentru irigatii OUAI) vor putea depune proiecte pentru fondurile europene de pana la 1 milion de euro fiecare, pentru amenajarea de sisteme de irigatii.

FOTOGALERIE Cluj-Napoca: Cum arata strada Regele Ferdinand, modernizata cu fonduri europene: trotuare generoase, piste de biciclete, banda unica pentru autobuz

Primaria Cluj-Napoca a finalizat lucrarile de modernizare a strazii Regele Ferdinand: trotuarele au fost largite, s-au plantat copaci, s-au amenajat piste de biciclete si banda unica pentru transportul public. Artera a fost modernizata cu fonduri europene, valoare investitiei fiind de circa 23 milioane lei.

Fonduri europene pentru crestere performantei energetice a blocurilor din Galati

Primaria municipiului Galati a obtinut fonduri europene pentru cresterea performantei energetice a inca trei blocuri din oras.

Fonduri europene pentru cresterea performantei energetice a blocurilor din Galati

Primaria municipiului Galati a obtinut fonduri europene pentru cresterea performantei energetice a inca trei blocuri din oras.

Fonduri europene de cate 195.000 Euro pentru startup-uri de educatie. inscrieri online, urgent

Startup-urile din Romania si Republica Moldova care dezvolta tehnologii in domeniul educatiei edtech) se pot inscrie pana pe 30 iunie 2020 la un accelerator de afaceri ce ofera finantari de maximum 195. 000 de euro fiecare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )