Libnet.ro
UNICEF

18:00

Fonduri europene 2020: S-a stabilit perioada de depunere a proiectelor pentru irigatii

Hotnews Hotnews,
 Fonduri europene 2020: S-a stabilit perioada de depunere a proiectelor pentru irigatii

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) a stabilit oficial perioada in care fermierii asociati in organizatii ale utilizatorilor de apa pentru irigatii OUAI) vor putea depune proiecte pentru fondurile europene de pana la 1 milion de euro fiecare, pentru amenajarea de sisteme de irigatii. continuă pe Hotnews

Fonduri europene 2020: Cate 1 milion euro pentru irigatii. Ghidul oficial

Fermierii grupati in organizatii ale utilizatorilor de apa pentru irigatii OUAI) vor putea obtine fonduri europene de pana la 1 milion de euro pe proiect, pentru amenajarea de sisteme de irigatii, prin linia de finantare 4. 3 din cadrul PNDR, pentru care s-a lansat ghidul oficial.

Fonduri europene pentru crestere performantei energetice a blocurilor din Galati

Primaria municipiului Galati a obtinut fonduri europene pentru cresterea performantei energetice a inca trei blocuri din oras.

Fonduri europene pentru cresterea performantei energetice a blocurilor din Galati

Primaria municipiului Galati a obtinut fonduri europene pentru cresterea performantei energetice a inca trei blocuri din oras.

FOTOGALERIE Cluj-Napoca: Cum arata strada Regele Ferdinand, modernizata cu fonduri europene: trotuare generoase, piste de biciclete, banda unica pentru autobuz

Primaria Cluj-Napoca a finalizat lucrarile de modernizare a strazii Regele Ferdinand: trotuarele au fost largite, s-au plantat copaci, s-au amenajat piste de biciclete si banda unica pentru transportul public. Artera a fost modernizata cu fonduri europene, valoare investitiei fiind de circa 23 milioane lei.

Fonduri europene de cate 195.000 Euro pentru startup-uri de educatie. inscrieri online, urgent

Startup-urile din Romania si Republica Moldova care dezvolta tehnologii in domeniul educatiei edtech) se pot inscrie pana pe 30 iunie 2020 la un accelerator de afaceri ce ofera finantari de maximum 195. 000 de euro fiecare.

Fonduri europene de aproximativ 380.000 de euro pentru modernizarea Liceului Tehnologic Anghel Saligny

Se vor realiza lucrari de termoizolare a peretilor exteriori, de izolare a planseului peste ultimul etaj si a planseului peste subsol. De asemenea, se va inlocui tamplaria exterioara veche cu sisteme noi din PVC, va fi montat un sistem de panouri termosolare si o pompa de caldura.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )