Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cererea de reexaminare a legii privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, respinsa de Parlament. Dragnea: Astept ca presedintele sa promulge legea

Adevărul Adevărul,
Cererea de reexaminare a legii privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, respinsa de Parlament. Dragnea: Astept ca presedintele sa promulge legea

Deputatii au respins miercuri, in sedinta de plen, cererea presedintelui Klaus Iohannis de reexaminare a proiectului de lege privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, cu 174 de voturi pentru respingere, o abtinere si 85 de voturi impotriva. Presedintele PSD a declarat ca asteapta ca legea sa fie promulgata cat mai repede de presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

Senatul a respins reexaminarea legii privind eliminarea a 102 taxe

Plenul Senatului a respins marti, cu 82 de voturi, cererea de reexaminare a legii privind eliminarea a 102 taxe, impotriva solicitarii presedintelui Klaus Iohannis votand senatorii PSD, ALDE, UDMR, iar in favoarea acesteia, reprezentantii PNL, USR si PMP, adica 36 de voturi.

Cererea de reexaminare a legii privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, respinsa de Camera Deputatilor, care e for decizional

Deputatii au respins miercuri, in sedinta de plen, cererea presedintelui Klaus Iohannis de reexaminare a proiectului de lege privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, cu 174 de voturi pentru respingere, o abtinere si 85 de voturi impotriva.

Cererea de reexaminare a legii privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, respinsa de Camera Deputatilor

ACTUALIZARE 14:15 Deputatii au respins astazi, in sedinta de plen, cererea presedintelui Klaus Iohannis de reexaminare a proiectului de lege privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, cu 174 de voturi pentru respingere, o abtinere si 85 de voturi impotriva.

Cererea de reexaminare a legii privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, respinsa de Comisia de buget-finante

Comisia de buget-finante a dat, miercuri, un raport de respingere a cererii presedintelui Klaus Iohannis de reexaminare a proiectului de lege privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, acesta urmand sa intre la votul final in plenul Camerei Deputatilor.

Camera Deputatilor a respins cererea de reexaminare a legii care va elimina 102 taxe nefiscale

Camera Deputatilor a respins, miercuri, propunerea de reexaminare a legii privind eliminarea celor 102 taxe nefiscale.

Senatul a respins reexaminarea legii privind eliminarea a 102 taxe

Plenul Senatului a respins marti, cu 82 de voturi, cererea de reexaminare a legii privind eliminarea a 102 taxe.

Senatul a respins reexaminarea legii privind eliminarea a 102 taxe (VIDEO)

30 Plenul Senatului a respins marti, cu 82 de voturi, cererea de reexaminare a legii privind eliminarea a 102 taxe, impotriva solicitarii presedintelui Klaus Iohannis votand senatorii PSD,.

Reexaminarea legii privind eliminarea a 102 taxe, respinsa de comisiile Senatului

Comisia de cultura si comisia de buget au respins marti, cu majoritate de voturi, reexaminarea legii privind eliminarea a 102 taxe, impotriva cererii presedintelui Iohannis votand senatorii PSD, ALDE, USR si UDMR.

Reexaminarea legii privind eliminarea a 102 taxe, dezbatuta marti in Senat

Reexaminarea legii privind eliminarea a 102 taxe va fi dezbatuta marti, a decis Biroul permanent al Senatului, care a convocat o sedinta de plen pentru ora 16. 00 si sedinte ale comisiei de cultura si de buget care trebuie sa dea aviz, respectiv raport.

Legea privind eliminarea unor taxe si tarife, trimisa spre reexaminare

Klaus Iohannis a trimis spre reexaminare legea privind eliminarea unor taxe si tarife, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative ce vizeaza eliminarea unor taxe stabilite in sarcina persoanelor fizice si juridice pentru anumite acte realizate sau servicii prestate de autoritati si institutii publice, informeaza un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2598 seconds )