Libnet.ro
UNICEF

20:00

Sectia pentru procurori respinge prelungirea delegarii in doua functii de conducere DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sectia pentru procurori respinge prelungirea delegarii in doua functii de conducere DNA

Sectia pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii a respins, astazi, propunerile formulate de Directia Nationala Anticoruptie privind prelungirea delegarii in doua functii de conducere din cadrul institutiei. continuă pe Ziarul Bursa

CSM respinge din nou cererea de echivalare a gradului profesional al Laurei Codruta Kovesi

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a respins, marti, plangerea formulata de Laura Codruta Kovesi fata de decizia din noiembrie 2018 a Sectiei, care a respins la acea data.

Oprisan: Sectia pentru investigarea magistratilor trebuie sa ramna sub jurisdictia procurorului general

Marian Oprisan a declarat luni, inaintea sedintei conducerii PSD ca sectia de investigare a magistratilor trebuie sa ramana componenta a Ministerului Public si sa se afle sub jurisdictia procurorului general.

OPRISAN: Sectia pentru investigarea magistratilor trebuie sa fie sub jurisdictia procurorului general

Sectia de investigare a magistratilor trebuie sa ramana componenta a Ministerului Public si sa se afle sub jurisdictia procurorului general.

Scandalul OUG pe legile justitiei. Marian Oprisan: Sectia pentru investigarea magistratilor trebuie sa ramana sub jurisdictia procurorului general

Social-democratul Marian Oprisan a sustinut luni ca Sectia speciala pentru investigarea infractiunilor din Justitiei, inventata de PSD, trebuie sa ramana componenta a Ministerului Public si sa se afle sub.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )