Libnet.ro
UNICEF

17:15

Scandalul OUG pe legile justitiei. Marian Oprisan: Sectia pentru investigarea magistratilor trebuie sa ramana sub jurisdictia procurorului general

B1 B1,
Scandalul OUG pe legile justitiei. Marian Oprisan: Sectia pentru investigarea magistratilor trebuie sa ramana sub jurisdictia procurorului general

Social-democratul Marian Oprisan a sustinut luni ca Sectia speciala pentru investigarea infractiunilor din Justitiei, inventata de PSD, trebuie sa ramana componenta a Ministerului Public si sa se afle sub. continuă pe B1

Oprisan: Sectia pentru investigarea magistratilor trebuie sa ramna sub jurisdictia procurorului general

Marian Oprisan a declarat luni, inaintea sedintei conducerii PSD ca sectia de investigare a magistratilor trebuie sa ramana componenta a Ministerului Public si sa se afle sub jurisdictia procurorului general.

Viorica Dancila: Nu renuntam la OUG pe legile justitiei

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, inainte de o intalnire cu o parte a reprezentantilor asociatiilor de magistrati si ai CSM, ca Guvernul nu va renunta la ordonanta de urgenta 7/2019 care modifica legile justitiei.

OPRISAN: Sectia pentru investigarea magistratilor trebuie sa fie sub jurisdictia procurorului general

Sectia de investigare a magistratilor trebuie sa ramana componenta a Ministerului Public si sa se afle sub jurisdictia procurorului general.

REVOLTA magistratilor: Sute de judecatori si procurori protesteaza pe treptele Palatului de justitie din Capitala fata de OUG prin care sunt modificate legile justitiei (VIDEO)

Aproximativ 200 de magistrati protesteaza vineri seara pe treptele Palatului de Justitie din Bucuresti. Acestia contesta modificarile facute la legile justitiei prin ordonanta de urgenta adoptata de.

Plenul CSM va decide luni ce demersuri va lua n legatura cu OUG pe legile justitiei

Consiliului Superior al Magistraturii anunta ca va dezbate luni, in plen, la ora 10. 00, efectele adoptarii OUG nr. 7/2019, din perspectiva demersurilor necesare a fi intreprinse.

Viorica Dancila: NU renuntam la OUG pe LEGILE JUSTITIEI. NU renuntam la lucrurile bune (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, luni, ca, in pofida protestelor romanilor, Guvernul nu renunta la OUG 7 pe Legile Justitiei. Premierul a anuntat, inaintea intalniriicu reprezentantii din justitie de.

CU PRIVIRE LA OUG PE LEGILE JUSTITIEI: Protest anuntat in aceasta seara in Piata Victoriei

Un protest este anuntat in aceasta seara in Piata Victoriei, impotriva ordonantei de urgenta care modifica legile justitiei.

Victor Ponta: O justitie care sta sub un ministru al Justitiei va comite abuzuri, va judeca stramb si ii va indeparta pe oamenii corecti

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat luni ca sunt justificate protestele fata de Ordonanta de Urgenta a Guvernului prin care sunt modificate legile justitiei. intr-o conferinta de presa, sustinuta.

Marian Oprisan, noi lamuriri despre sectia de investigatie a magistratilor: Trebuie trecuta ca Directie, asa se acopera aspectul constitutional al problemei

Marian Oprisan a venit cu noi lamuriri cu privire la declaratiile pe care le-a facut despre sectia de investigare a magistratilor. Vicepresedintele PSD a declarat la Antena 3, ca tot ce trebuie facut es.

Oprisan: Sectia de investigare a magistratilor trebuie sa ramana sub subordinea Procurorului general

Sectia de investigare a magistratilor trebuie sa ramana componenta a Ministerului Public si sa se afle sub jurisdictia procurorului general, a afirmat luni vicepresedintele PSD, Marian Oprisan. Dupa.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )