Libnet.ro
UNICEF

23:15

Premierul a transmis presedintelui Iohannis propunerile de ministri interimari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul a transmis presedintelui Iohannis propunerile de ministri interimari

Premierul Viorica Dancila a transmis, marti dupa-amiaza, presedintelui Klaus Iohannis propunerile de ministri interimari la Energie - ministrul Economiei, Niculae Badalau, la Mediu - ministrul Apelor si Padurilor, Ioan Denes, si la Relatia cu Parlamentul - ministrul pentru Mediul de afaceri, antreprenoriat si comert, Radu Oprea, au precizat surse guvernamentale. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul a transmis presedintelui Iohannis propunerile de ministri la Educatie, Justitie si Interne

Premierul Viorica Dancila a transmis, luni, la Palatul Cotroceni, propunerile de noi ministri la Edu.

Dancila i-a transmis lui Iohannis propunerile de ministri interimari

Premierul Viorica Dancila a transmis, marti dupa-masa, presedintelui Klaus Iohannis propunerile de m.

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Ce i-a transmis presedintelui despre situatia din guvern

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Cei doi au discutat despre numirile noilor ministri propusi la Interne, Justitie si Educatie si despre posturile de vicepremier. Presedintele Romaniei a primit propunerile si in forma scrisa si are termen 15 zile sa le admita sau sa le respinga. Viorica Dancila i-a trimis lui Klaus .

Viorica Dancila, asteptata sa trimita astazi propunerile de remaniere presedintelui Iohannis

Premierul Viorica Dancila este asteptata sa trimita, astazi, propunerile de remaniere presedintelui Klaus Iohannis. Ea a anuntat, vineri, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, nominalizarile de ministri si a spus ca luni ii va trimite presedintelui solicitarile in acest sens.

Ambasadorul Romaniei la Londra: Premierul Marii Britanii i-a solicitat presedintelui Iohannis o convorbire telefonica

Dan Mihalache, ambasadorul Romaniei la Londra, a anuntat, la B1TV, ca premierul Marii Britanii, Boris Johnson, i-a solicitat presedintelui Klaus Iohannis o convorbire telefonica, care ar putea avea loc chiar in aceasta saptamana.

Primele declaratii ale presedintelui Iohannis de la declansarea crizei politice generate de iesirea ALDE de la guvernare: Solutii exista, voi garanta ca ele sa fie constitutionale - UPDATE

Presedintele Klaus Iohannis a spus marti, la intalnirea cu sefii de misiuni diplomatice, ca miercuri se va exprima pe tema crizei guvernamentale, dar ca ei trebuie sa le transmita partenerilor externi care ii vor intreba despre asta ca Romania are o democratie solida, o democratie consolidata. Solutii exista, voi garanta ca ele sa fie constitutionale, a afirmat seful statului. Iohannis: Anvergura relatiilor cu SUA a ajuns la un punct maxim, dupa vizitele la Casa Alba Dati-mi o politica interna buna ca sa fac o politica externa buna.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )