Libnet.ro
UNICEF

22:15

Raluca Turcan explica de ce a sustinut inital alegerea primarilor intr-un tur

Antena3 Antena3,
Raluca Turcan explica de ce a sustinut inital alegerea primarilor intr-un tur

Viceprim-ministrul Raluca Turcan a explicat joi seara de ce in 2011 a votat pentru alegerea primarilor intr-un singur tur de scrutin, dar a apreciat si ca senatorul PSD Titus Corlatean a avut un demers politicianist prin sesizarea Comisiei de monitorizare a statelor membre apartinand Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei. continuă pe Antena3

Raluca Turcan: Multi oameni politici au spus ca vor alegeri in doua tururi, dar cand sa voteze in Parlament isi aminteau ca mai exista o comisie blocata

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca PNL este hotarat sa se revina la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, iar masura a fost blocata in Parlament doi ani deoarece multi politicieni au spus ca isi doresc doua tururi, insa cand s-a pus problema sa voteze, isi aminteau ca mai exista cate o comisie nefunctionala, la care trebuie trimisa legea pentru o analiza mai amanuntita, eventual ingropata.

Orban, despre angajarea raspunderii pe alegerea primarilor in doua tururi: Nu exista niciun motiv pentru a fi considerata neconstitutionala

Premierul Ludovic Orban sustine ca nu exista niciun motiv ca actul normativ privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin sa fie considerat neconstitutional, subliniind ca se asteapta ca judecatorii CCR sa aplice spiritul si litera Constitutiei si sa tina cont de faptul ca majoritatea romanilor sustine alegerea edililor din doua tururi de scrutin.

Orban: Am luat decizia de a ne angaja raspunderea in Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca Guvernul PNL isi va angaja raspundereain Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi. PNL sustine alegerea primarilor cu jumatate +1 dintre.

Alegerea primarilor in doua tururi, zi decisiva pentru Guvernul Orban

Guvernul ar putea adopta astazi, in sedinta care incepe la ora 14. 00, decizia privind alegerea primarilor in doua tururi.

Ludovic Orban, despre angajarea raspunderii: PSD trebuie sa aleaga intre doua rele, alegerea primarilor in doua tururi sau anticipate

Premierul Ludovic Orban a afirmat joi seara, la B1 TV, ca parlamentarii PSD vor avea de ales intre doua rele: fie alegerea primarilor in doua tururi, proiect pentru care Guvernul a anuntat ca isi asuma raspunderea, fie declansarea alegerilor anticipate.

De ce a preferat Guvernul sa-si angajeze raspunderea pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. Orban: Nu e normal sa modifici regimul electoral prin OUG (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat, joi seara, in direct pe B1 TV, de ce Guvernul a preferat sa-si asume raspunderea pe revenirea la alegerea primarilor in doua tururi, si nu a optat pentru varianta unei.

VICTOR PONTA: Angajarea raspunderii pentru alegerea primarilor in doua tururi s-ar putea sa pice la CCR

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a declarat, joi, la Craiova ca angajarea raspunderii de catre Guvern pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin s-ar putea sa pice la Curtea Constitutionala, avand in vedere ca mai sunt mai putin de sase luni pana la alegerile locale, potrivit Agerpres.

ALDE sustine PNL privind alegerea primarilor in doua tururi

Purtatorul de cuvant ALDE, deputatul Varujan Vosganian, a declarat joi pentru STIRIPESURSE. RO, dupa ce Guvernul a anuntat ca-si va angaja raspunderea in Parlament pe alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, iar PSD si UDMR vor depune o motiune de cenzura, ca ALDE nu va da niciun vot pentru demiterea Guvernului in acest caz punctual, ca nu va participa la formarea unei noi majoritati parlamentare, dar ar putea vota o motiune de cenzura doar daca Guvernul si-ar angaja raspunderea si pe un proiect care ar indigna ALDE.

DAN BARNA: Salut decizia Guvernului de a-si angaja raspunderea pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi

Liderul USR, Dan Barna, a transmis, joi, ca saluta decizia Guvernului de a-si angaja raspunderea pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. inca un obiectiv major din Acordul USR cu Guvernul &171;angajat &187; astazi, a transmis Barna, care anuntat ca nu va sustine o eventuala motiune sau alta actiune menita sa opreasca cetatenii din a-si alege primari legitimi, relateaza News. ro.

Eugen Tomac: PMP sustine PNL in angajarea raspunderii in Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi

PMP sustine demersul Guvernului Orban de raspunderein Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi, a anuntat, joi, presedintele Eugen Tomac. Este un lucru foarte bun, asa cum am spus inca de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )