Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ludovic Orban, chemat de urgenta la Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, chemat de urgenta la Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis

Premierul Ludovic Orban a fostchemat de urgenta la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis, luni dupa-amiaza, unde, cel mai probabil, va fi discutat subiectul alegerilor anticipate. Liberalii sunt. continuă pe Antena3

Ludovic Orban jubileaza dupa victoria lui Klaus Iohannis si desfiinteaza PSD

Liderul liberalilor, premierul Ludovic Orban, a afirmat ca PNL si-a atins obiectivul ca presedintele.

Presedintele Klaus Iohannis, la Targul Gaudeamus, apel catre romani: Oamenii o sa redescopere cititul, pentru ca nu poate fi inlocuit prin alte medii. E timpul sa citim!

Presedintele Klaus Iohannis a participat, duminica, la Targul Gaudeamus, unde a afirmat ca oamenii o sa redescopere cititul, pentru ca nu poate fi inlocuit prin alte medii, potrivit Agerpres. Sunt.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 - REZULTATE FINALE DIASPORA |Procentul zdrobitor cu care a castigat presedintele Klaus Iohannis, in fata Vioricai Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a obtinut 93% din voturile obtinute la Sidney, Australia, in timp ce Viorica Dancila a fost preferata de doar 7% din alegatori, arata numaratoarea paralela a USR-PLUS. Asadar,.

Ludovic Orban pariaza pe un scor de 69,5% pentru Klaus Iohannis (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, pariaza pe un scor de 69,5% pentru Klaus Iohannis la prezidentiale. La sediul PNL au ajuns deja mai multi lideri liberali, intre care Ludovic Orban, Alina Gorghiu si Rares.

VIDEO Atmosfera la sediile PSD si PNL: Ludovic Orban a pariat pe un scor de 69,5% pentru Iohannis Atmosfera tensionata la sediul PSD Apar temeri ca Viorica Dancila ar putea cadea sub 30%

Ludovic Orban pariaza pe un scor de 69,5% pentru Klaus Iohannis. La sediul PNL, unde Orban a ajuns in jurul orei 19,00, a fost pregatita o scena pe care este amplasat un ecran imens, care a fost mutat din partea dreapta, unde era in seara primul tur, in partea stanga. Pentru ca afara burniteaza, scena a fost acoperita cu celofan. De pe scena din curtea partidului Klaus Iohannis ar urma sa tina un discurs la ora 21. 00, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll. ---------------------22:10 Viorica Dancila e mai departe in sediul PSD, unde se afla si Gabriel Oprea, care a venit in Kiseleff cu Codrin Stefanescu20:18 PSD-istii spera la un scor final de 33% , inclusiv votul din diaspora. Ecaterina Andronescu: Un partid care esueaza trebuie sa se regaseasca Catalin Radulescu: Eu asa cred, ca in diaspora 100% a fost frauda19. 44 Gabriela Firea, la sediul PSD: Nu am venit aici sa cantam prohodul19:40 Din culisele tristetii PSD-iste: Viorica Dancila si staff-ul mizau pe un scor care sa inceapa cu cifra 4 dar semnalele pe care le primesc din teritoriu sunt contrare. Surse social-democrate sustin ca se tem ca scorul PSD sa nu scada sub 30%.

Presedintele Klaus Iohannis, la ultimul discurs al campaniei: De comunism am scapat, dar de comunisti inca nu. PSD este tot acel partid, care vrea sa puna mana pe tot ce misca in Romania (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, ca PSD a dominat scena politica romanesca, cu mici exceptii, in cei 30 de ani de cand Romania a scapat de comunism. Totusi, desi am scapat de regimul de.

Ludovic Orban: intre Palatul Victoria si Cotroceni exista, in sfarsit, o relatie de cooperare loiala, prin care ne coordonam toate actiunile, deciziile si politicile publice (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a subliniat, luni dimineata, ca exista, in sfarsit, dialog si cooperare loiala intre Guvern si Presedintie, care coordoneaza toate actiunile, toate deciziile si toate.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ludovic Orban, gest inedit pentru Klaus Iohannis, in ziua votului

Ludovic Orban a luat decizia de a-l astepta pe presedintele Klaus Iohannis sa voteze, la Liceul Jean Monnet din Capitala, locul in care voteaza de obicei personalitati.

Orban, chemat de urgenta in Parlament. Premierul este acuzat de inalta tradare

Apar probleme pentru Ludovic Orban. Acesta ar putea fi chemat saptamana aceasta in Senat, dupa ce a declarat, la congresul PPE, ca Guvernul Dancila a fost dat jos pentru ca Popularii Europeni sa obtina inca.

Moment inedit pentru Klaus Iohannis, la sectia de votare. Un sustinator i-a cerut sa apara intr-un selfie alaturi de Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis a sosit la sectia de votare de la Liceul Jean Monnet, sectia la care, prin traditie, sunt asteptati reprezentanti importanti ai clasei politice. Iohannis a fost asteptat de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )