Libnet.ro
UNICEF

15:30

Presedintele Klaus Iohannis, la Targul Gaudeamus, apel catre romani: Oamenii o sa redescopere cititul, pentru ca nu poate fi inlocuit prin alte medii. E timpul sa citim!

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis, la Targul Gaudeamus, apel catre romani: Oamenii o sa redescopere cititul, pentru ca nu poate fi inlocuit prin alte medii. E timpul sa citim!

Presedintele Klaus Iohannis a participat, duminica, la Targul Gaudeamus, unde a afirmat ca oamenii o sa redescopere cititul, pentru ca nu poate fi inlocuit prin alte medii, potrivit Agerpres. Sunt. continuă pe B1

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 - REZULTATE FINALE DIASPORA |Procentul zdrobitor cu care a castigat presedintele Klaus Iohannis, in fata Vioricai Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a obtinut 93% din voturile obtinute la Sidney, Australia, in timp ce Viorica Dancila a fost preferata de doar 7% din alegatori, arata numaratoarea paralela a USR-PLUS. Asadar,.

Iohannis, semnal de alarma catre romani: Am auzit oameni vorbind ca PSD dupa ce a scapat de Dragnea nu mai e asa de rau

Klaus Iohannis lanseaza o noua serie de atacuri la adresa PSD. Presedintele il aduce in discutie si pe fostul lider social-democrat Liviu Dragnea. Dupa care, am intrat in campanie pentru prezidentiale.

Raluca Turcan, apel catre romani sa mearga la vot: Realmente nu mai avem timp. De maine incepe reconstructia Romaniei educate (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, duminica, in ziua alegerilor, ca ii indeamna pe romani sa voteze, pentru ca de maine sa inceapa reconstructia Romaniei. De maine incepe reconstructia Romaniei.

Presedintele Klaus Iohannis, la ultimul discurs al campaniei: De comunism am scapat, dar de comunisti inca nu. PSD este tot acel partid, care vrea sa puna mana pe tot ce misca in Romania (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, ca PSD a dominat scena politica romanesca, cu mici exceptii, in cei 30 de ani de cand Romania a scapat de comunism. Totusi, desi am scapat de regimul de.

Presedintele Klaus Iohannis: Romania, in cativa ani, poate fi la nivelul Occidentului, dar pentru asta trebuie sa votam si sa muncim. Hai sa obtinem un scor istoric si sa indepartam PSD de la butoane pentru ani buni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, la Galati, ca schimbarea se produce in Romania in timp ce vorbim si ca acest lucru este recunoscut si de partenerii internationali, cum sunt cei din PPE, care.

Care este ultima carte pe care a citit-o Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a mers, duminica dupa-amiaza, la targul de carte Gaudeamus, organizat la Romexpo, unde a vorbit despreconsumul scazut de carte.

P Klaus Iohannis ii cheama pe romani la vot. PSD a schimbat de multe ori fetele, dar niciodata nu si-a schimbat naravul

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca PSD trebuie trimis in Opozitie pentru ani buni si a facut apel la romani sa mearga la vot pe 24 noiembrie. Pe baza votului romanilor, Klaus Iohannis va construi Romania normala, alaturi de Guvernul PNL.

Viorica Dancila ii spulbera sperantele lui Klaus Iohannis: Cei care l-au votat in turul I, s-ar putea sa...

Viorica Dancila, presedintele PSD, a declarat, joi seara ca presedintele Klaus Iohannis nu a luptat deloc pentru romani. Este o competitie intre un candidat dictator si unul care este pentru romani. Eu.

Ce a povestit Klaus Iohannis la conferinta de presa de la Galati. Sa vedeti ce am patit la Zagreb

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca la Congresul PPE care a avut loc la Zagreb s-au tinut mai multe discursuri despre Romania, lucru care l-a impresionat. Seful statului i-a indemnat pe romani sa mearga la vot si a precizat ca PSD trebuie sa ajunga in Opozitie si sa ramana acolo mai multi ani. Klaus Iohannis: .

Klaus Iohannis, anunt despre eliminarea vizelor pentru SUA

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca sunt sperante pentru eliminarea vizelor pentru Statele Unite ale Americii pentru cetatenii romani. Vizele pentru America sunt o chestiune pe care o tratam cu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2813 seconds )