Libnet.ro
UNICEF

13:45

CTP critica reactia lui Dancila la tragedia din Colectiv: Femeia asta nu e om

B1 B1,
CTP critica reactia lui Dancila la tragedia din Colectiv: Femeia asta nu e om

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a criticat in termeni duri reactiile pe care le-au avut Viorica Dancila si Liviu Dragnea pe 30 octombrie, cand s-au comemorat 3 ani de la incendiul din Colectiv, cea mai. continuă pe B1

La trei ani de la tragedia din Colectiv, Romnia nu mai are banca de piele

La trei ani de la tragedia din Colectiv, Romania nu mai are banca de piele. Dupa 22 de ani de existenta, autoritatile au inchis singurul loc unde se depozita si conserva pansamentul biologic pentru marii arsi, transmite Digi 24. Banca a fost vitala in primele zile de la Colectiv pentru tratarea victimelor.

Au trecut trei ani de la tragedia din Colectiv, dar parlamentarii nu stiu ce se comemoreaza pe 30 octombrie: Sa fie ziua sotiei?

Parlamentarii romani habar nu au ce se comemoreaza pe 30 octombrie, desi au trecut trei ani de la tragedia din Colectiv. Multi dintre ei, au legat data de propria persoana, asa ca pentru unii a fost o zi.

Liviu Dragnea, despre tragedia din Colectiv: Ceva i-a ucis. Nu stiu daca a fost un accident

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj, la trei ani de latragedia din Colectiv. Dragnea spune cainnoaptea de 30 octombrie 2015 a fost ceva care i-a ucis pe cei 65 de.

Klaus Iohannis marcheaza cei trei ani de la tragedia din Colectiv. Gestul facut de presedinte (FOTO,VIDEO)

Klaus Iohannis a mers, martila 10:30, la Colectiv unde adepuso coroana de flori in memoria victimelor de la Colectiv, marcand, astfel, cei trei ani de la.

Mars in Capitala, la trei ani de la tragedia din Colectiv. Mii de persoane au adus un omagiu victimelor

Cateva mii de persoane au participat marti seara, in centrul Capitalei, la un mars in memoria victimelor incendiului de la Colectiv. Evenimentul a inceput in Piata Unirii, unde parinti si rude ale celor.

Mii de oameni, la Marsul Chitarelor pentru a comemora trei ani de la tragedia din Colectiv (VIDEO)

Cateva mii de oameni participa la Marsul Chitarelor, evenimentul prin care se comemoreaza trei ani de la tragedia in care si-au pierdut viata 65 de persoane. Oamenii au venit cu flori albe, lumanari,.

Victor Ponta, la 3 ani de la tragedia din Colectiv care a dus la demisia sa din fruntea Guvernului: Trebuia ca cineva sa fie un paratrasnet pentru suferinta legitima a oamenilor

Marti, 30 octombrie, se implinesc 3 ani de la cumplita tragedie de la Colectiv in care 64 de oameni si-au pierdut viata, iar alte 200 au suferit rani ce ii marcheaza pentru restul vietii. La scurt timp.

La trei ani de la tragedia din Colectiv, singura banca de piele din Romania a fost inchisa

La trei ani de la tragedia din Colectiv, Romania nu mai are banca de piele. Dupa 22 de ani de existenta, autoritatile au inchis singurul loc unde se depozitau si conserrvau grefe de piele. Informatia a fost.

Supravietuitor al incendiului din Colectiv: Nu voi uita niciodata data de 30 octombrie. imi aduc aminte de niste situatii parca desprinse din filmele de groaza

La trei ani de la tragedia din Colectiv, Catalin Scanteie, unul dintre supravietuitori, si-a gasit puterea si a povesit mai multe despre cumplita experienta prin care a trecut si cum vede el situatia actuala.

Fara notite, Dancila nu are un mesaj pentru victimele din Colectiv

Premierul Viorica Dancila a fost intrebata astazi de jurnalisti cand se implinesc trei ani de la tragedia din Clubul Colectiv, daca are un mesaj pentru victime, insa ea nu a raspuns intrebarii si a plecat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )