Libnet.ro
UNICEF

07:00

Reactia PSD, dupa mesajul dur al celor 12 tari pentru Guvernul Romaniei

Antena3 Antena3,
Reactia PSD, dupa mesajul dur al celor 12 tari pentru Guvernul Romaniei

Partidul Social Democrat a reactionat, miercuri, dupa scrisoarea adresata de douasprezece ambasade acreditate la Bucuresti. Acestea si-au exprimat ingrijorarea pe tema situatiei justitiei din. continuă pe Antena3

SOCIAL-DEMOCRATII: Scrisoarea celor 12 ambasade incalca prevederile Conventiei de la Viena

Departamentul de Politica Externa al PSD considera ca scrisoarea celor 12 ambasade, in care se exprima ingrijorari cu privire la statul de drept din tara noastra, incalca explicit prevederile Conventiei de la Viena, potrivit carora comunicarea oficiala a ambasadelor se face cu Ministerul Afacerilor Externe si reprezinta o lipsa de curtoazie fata de un Guvern desemnat de o majoritate legitima din Parlament.

Reactia PSD la declaratia celor 12 ambasade occidentale: Teodor Melescanu si Ana Birchall sa iasa din starea de pasivitate si de surprinzatoare discretie

PSD considera ca declaratia a 12 state occidentale care cer Guvernului sa se abtina de la modificari care ar slabi statul de drept incalca in mod explicit prevederile Conventiei de la Viena dar cere, in acelasi timp, ministrilor Teodor Melescanu si Ana Birchall sa iasa din starea de pasivitate si de surprinzatoare discretie si sa invite sefii misiunilor diplomatice mentionate la un dialog deschis.

PNL vrea sa dea in judecata PSD dupa ce Posta Romana a distribuit pliante ale social-democratilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, astazi, ca liberalii vor da in judecata PSD dupa ce Posta Romana a distribuit pliante ale social-democratilor.

PSD, dupa ce Iohannis a anuntat consultarea Parlamentului privind referendumul: Este probabil doar o gluma de 1 Aprilie

Partidul Social Democrat a cerut luni presedintelui Romaniei sa spuna Parlamentului pe ce intrebare vrea sa il consulte, dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca va consulta Parlamentul privind referendumul pe justitie. De asemenea, PSD a spus ca aceasta noua consultare este probabil doar o gluma de 1 Aprilie, pentru ca Parlamentul a mai fost consultat pe aceasta tema in urma cu doi ani, iar parlamentarii PSD au votat in favoarea referendumului.

Liviu Pop, prima reactie din PSD dupa anuntul presedintelui: Klaus Iohannis incearca o campanie electorala, la limita Constitutiei. Nu mi-e clar daca isi doreste referendum

Senatorul PSD Liviu Pop a declarat ca presedintele Klaus Iohannis incearca o campanie electorala, la limita Constitutie, in contextul in care seful statului a anuntat ca va adresa Parlamentului o noua.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )