Libnet.ro
UNICEF

23:00

Serban Nicolae, despre mesajul Ambasadei Frantei la legile traduse ale Justitiei: Nu dau doi bani

Adevărul Adevărul,
Serban Nicolae, despre mesajul Ambasadei Frantei la legile traduse ale Justitiei: Nu dau doi bani

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat ca nu ii crede de buna-credinta pe sefii misiunilor diplomatice, facand referire la reactia Ambasadei Frantei dupa primirea textelor traduse ale celor trei legi privind domeniul Justitiei. continuă pe Adevărul

BOMBA ZILEI! Cine e BARBATUL caruia Serban Nicolae i-a PUPAT mana! Senatorul PSD, SURPRINS intr-o IPOSTAZA de NECREZUT (DOVADA FOTO)

Senatorul PSD, Serban Nicolae, a fost filmat cum nu credeati ca o sa-l vedeti vreodata, si anume, cantand melodia Pusca si cureaua lata, ce barbat eram odata!, iar la final.

Raspunsul ambasadei Frantei dupa ce Iordache a trimis legile Justitiei traduse: Dispunem de propriile servicii de traducere in acest scop

Ambasada Frantei in Romania urmareste cu atentie ansamblul evolutiilor legate de reforma Justitiei, inclusiv discutiile din cadrul societatii romanesti si dispune de propriile servicii de traducere in acest scop, se arata intr-un raspuns al misiunii diplomatice transmis la solicitarea Agerpres.

Reactia ambasadei Frantei dupa ce Florin Iordache a trimis legile Justitiei

Ambasada Frantei in Romania urmareste cu atentie ansamblul evolutiilor legate de reforma Justitiei, inclusiv discutiile din cadrul societatii romanesti si dispune de propriile servicii.

Dragnea, despre mutarea ambasadei romane din Israel la Ierusalim: MAE sa ia in serios lucrul acesta. Nu mi se par complicate lucrurile

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca Ministerul Afacerilor Externe trebuie sa ia in serios posibilitatea mutarii ambasadei Romaniei in Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, mentionand ca are toata capacitatea institutionala sa faca o analiza serioasa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )