Libnet.ro
UNICEF

20:45

VIORICA DANCILA: Prima rectificare bugetara din acest an este una pozitiva

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Prima rectificare bugetara din acest an este una pozitiva

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, astazi, la inceputul sedintei de Guvern, ca prima rectificarea bugetara din acest an este una pozitiva, prin care se asigura plata majorata a salariilor si pensiilor si continuarea proiectelor de investitii in domeniile prioritare. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila: Este o rectificare pozitiva prin care asiguram plata majorata a salariilor si pensiilor

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca prima rectificarea bugetara din acest an este una pozitiva, prin care se asigura plata majorata a salariilor si.

Ionel Danca (PNL): Cerem Guvernului Dancila sa retraga proiectul de rectificare bugetara, care va adanci si mai mult haosul din finantele publice

Liberalii solicita Guvernului sa retraga proiectul de rectificare bugetara, sustinand ca este un buget fals, a anuntat Ionel Danca, purtatorul de cuvant al PNL.

Guvernul discuta rectificarea bugetara Dancila: Este o rectificare pozitiva

Guvernul discuta in sedinta de joi proiectul privind prima rectificare bugetara din acest an, a anuntat premierul Viorica Dancila. Aceasta a spus ca este o rectificare pozitiva si ca vor fi asigurate sumele pentru plata salariilor si a pensiilor marite.

AOR ii solicita premierului revizuirea proiectului de rectificare bugetara

Asociatiei Oraselor din Romania AOR) ii cere prim-ministrului Viorica Dancila sa intervina pentru revizuirea proiectului de ordonanta privind rectificarea bugetului de stat pe anul 2019 sau sa isi asume public falimentul previzibil spre care se indreapta orasele.

Asociatiei Oraselor din Romania ii cere premierului revizuirea proiectului de rectificare bugetara

Asociatiei Oraselor din Romania AOR) ii cere prim-ministrului Viorica Dancila sa intervina pentru r.

Rectificarea bugetara, AMANATA dupa tensiunile din coalitie: Viorica Dancila vrea noi negocieri

Premierul Viorica Dancila a decis sa amane adoptarea rectificarii bugetare in sedinta de guvern de joi pentru una viitoare ce va avea luni, anunta stiripesurse. ro. Aceasta decizie vine dupa ce in.

Viorica Dancila cere sesiune extraordinara a Parlamentului pentru un proiect de OUG privind serviciul 112

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca a fost elaborat un proiect de OUG privind imbunatatirea serviciului 112, acesta intrand deja pe circuitul de avizare. insa, pentru a putea fi aprobat actul normativ de Guvern, Parlamentul trebuie sa convoace o sesiune extraordinara, acum fiind in vacanta. UPDATE Dancila a mai spus ca Executivul va discuta joi, in prima lectura, proiectul de lege privind procedurile pentru cautarea persoanelor disparute.

Vestea-bomba, care zdruncina conducerea PSD. Viorica Dancila nu este presedintele partidului

Viorica Dancila nu este in mod oficial presedintele PSD, ci doar interimar. La ultimul congres extraordinar al PSD au fost votate mai multe modificari ale statului PSD, modificari in baza carora VIorica.

Viorica Dancila s-a intalnit cu Tariceanu dupa ce acesta a anuntat o posibila alianta ALDE- Pro Romania

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu Calin Popescu Tariceanu, la scurt timp dupa ce acesta a anuntat, pe Facebook, ca este posibila o alianta politica intre ALDE si Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta, potrivit unor surse guvernamentale. La randul sau, Victor Ponta a spus ca o conditie pentru colaborarea cu ALDE este iesirea acestuia de la guvernare.

Guvernul sta din nou sub semnul interimatelor. Viorica Dancila este nevoita sa caute ministrii

Guvernul sta din nou sub semnul interimatelor, iar in timp ce Viorica Dancila este nevoita sa caute ministrii, presedintele nici macar nu a dat unda verde revocarii Ecaterinei Andronescu de la Educatie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )