Libnet.ro
UNICEF

08:45

LIVIU DRAGNEA: Nu comentez previziunile nimanui

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LIVIU DRAGNEA: Nu comentez previziunile nimanui

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca actuala guvernare a marit veniturile romanilor pentru ca preturile cresteau oricum si a subliniat ca nu comenteaza prognoza BNR de 4,2% referitoare la inflatia pentru finalul acestui an, afirmand in fiecare an se spune ca o sa fie foarte rau. continuă pe Ziarul Bursa

Orban, scrisoare catre seful AEP: incetati de indata boicotarea Referendumului la ordinul unui condamnat penal pentru frauda electorala, Liviu Dragnea!

Liderul PNL Ludovic Orban sustine ca este absolut revoltator si scandalos ca Autoritatea Electorala Permanenta AEP) nu promoveaza public nicio campanie de informare si incurajare a participarii romanilor la referendumul pe Justitie declansat de presedintele Klaus Iohannis. Va solicit sa incetati de indata boicotarea Referendumului, sustine Orban. Presedintele AEP este unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea.

LIVIU DRAGNEA: Vreau sa incepem un program pentru peste, in Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, ieri, ca intentioneaza sa demareze, impreuna cu Ministerul Agriculturii, un program pentru peste in Romania, indiferent ce va spune Bruxelles-ul ''.

Liviu Dragnea: Iohannis nu poate fi banuit de prea multa inteligenta

Liviu Dragnea il ataca dur pe Klaus Iohannis, dupa ce presedintele s-a incurcat in intrebarile de la referendum. Seful PSD spune despre presedintele tarii ca nu poate fi banuit de.

LIVIU DRAGNEA: Cresterea economica este de 5%

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, afirma ca prognoza coalitiei de guvernare pe care s-a fundamentat bugetul din acest an a fost corecta, dovada fiind faptul ca, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica, cresterea economica este de 5%.

Liviu Dragnea a anuntat ca Guvernul pregateste un program de mare amploare: O sa acordam facilitati bancare foarte substantiale

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a anuntat, vineri, ca specialistii de la Ministerul Agriculturii si de la cel al Finantelor lucreaza la un pachet de facilitati bancare destinate celor care vor sa extinda.

Liviu Dragnea, reactie dupa avertismentul lui Isarescu: S-a dovedit ca ceea ce am prognozat noi in programul de guvernare s-a confirmat in realitate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca actuala guvernare a marit veniturile romanilor pentru ca preturile cresteau oricumsi a adaugat ca nu comenteaza prognoza BNR de.

Liviu Dragnea: Studentii ar putea beneficia de bilete de avion reduse la jumatate la zborurile interne

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat favorabil ideii ca studentii sa calatoreasca cu bilete de avion reduse la jumatate pe rutele interne. Am stabilit si pana la urma s-a aprobat .

Liviu Dragnea, solutie la problema dublului standard: Vom modifica OUG 114

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea a declarat, vineri la Topoloveni, Arges ca incepand de saptamana viitoare se va modifica si OUG 114, in ceea ce priveste dublul.

Liviu Dragnea, acuzatii dure la adresa Corinei Cretu: Candideaza din partea unui partid de securisti

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, o ataca dur pe Corina Cretu, Comisarul European pentru Dezvoltare Regionala, despre care spune ca nu este straina de scrisoarea recenta a vicepresedintelui CE, Frans.

Liviu Dragnea, despre decizia presedintelui Iohannis de a respinge propunerile de ministri: Argumente proaste, bataie de joc

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat, joi, ca argumentele presedintelui Iohannis referitoare la respingerea celor trei propuneri de ministri sunt o bataie de joc, potrivit Agerpres. Presedintele Camerei.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )