Libnet.ro
UNICEF

07:00

Liviu Dragnea, solutie la problema dublului standard: Vom modifica OUG 114

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, solutie la problema dublului standard: Vom modifica OUG 114

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea a declarat, vineri la Topoloveni, Arges ca incepand de saptamana viitoare se va modifica si OUG 114, in ceea ce priveste dublul. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, noi masuri pentru fermieri: Vom aloca mai multi bani pentru agricultura

Liviu Dragnea promite alocarea de finatari substantiale pentru fermierii din Romania. Liderul PSD sustine ca prin alocari de bani, Romania poate deveni fruntasa la productia agricola din Europa, aspect la.

Legea impotriva dublului standard, sustinuta de Dragnea: Amenda de 4% din incasari! Ce mai prevede

Liviu Dragnea a anuntat ca depune, marti, la Parlament, o initiativa legislativa impotriva dublului standard cu privire la calitatea alimentelor. Presedintele PSD a facut anuntul pe pagina personala de Facebook, unde a precizat ca toate companiile care practica dublul standard vor fi amendate cu 4% din incasari si confiscarea produselor. Amenda de 4% din toate [] .

PENTRU PRODUSE SI SERVICII: Dragnea a depus la Camera legea privind sanctionarea dublului standard de calitate

Liderul PSD Liviu Dragnea a depus la Camera legea privind sanctionarea dublului standard de calitate pentru produse si servicii, pe care a anuntat-o in repetate randuri, atat la mitinguri electorale, cat si in emisiuni televizate.

Liviu Dragnea promite alocare de finantari substantiale pentru fermierii din Romania

Liviu Dragnea promite alocarea de finatari substantiale pentru fermierii din Romania. Liderul PSD sustine ca prin alocari de bani, Romania poate deveni fruntasa la productia agricola din Europa. Vom face.

Liviu Dragnea a anuntat ca Guvernul pregateste un program de mare amploare: O sa acordam facilitati bancare foarte substantiale

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a anuntat, vineri, ca specialistii de la Ministerul Agriculturii si de la cel al Finantelor lucreaza la un pachet de facilitati bancare destinate celor care vor sa extinda.

Orban, scrisoare catre seful AEP: incetati de indata boicotarea Referendumului la ordinul unui condamnat penal pentru frauda electorala, Liviu Dragnea!

Liderul PNL Ludovic Orban sustine ca este absolut revoltator si scandalos ca Autoritatea Electorala Permanenta AEP) nu promoveaza public nicio campanie de informare si incurajare a participarii romanilor la referendumul pe Justitie declansat de presedintele Klaus Iohannis. Va solicit sa incetati de indata boicotarea Referendumului, sustine Orban. Presedintele AEP este unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea.

LIVIU DRAGNEA: Nu comentez previziunile nimanui

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca actuala guvernare a marit veniturile romanilor pentru ca preturile cresteau oricum si a subliniat ca nu comenteaza prognoza BNR de 4,2% referitoare la inflatia pentru finalul acestui an, afirmand in fiecare an se spune ca o sa fie foarte rau.

Liviu Dragnea, reactie dupa avertismentul lui Isarescu: S-a dovedit ca ceea ce am prognozat noi in programul de guvernare s-a confirmat in realitate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca actuala guvernare a marit veniturile romanilor pentru ca preturile cresteau oricumsi a adaugat ca nu comenteaza prognoza BNR de.

Liviu Dragnea, reactie la scandalul de la Cimitirul Valea Uzului: Problemele nu se rezolva asa. E nevoie de multa cumpatare

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, dupa incidentul din Valea Uzului, ca institutiile statului trebuie sa stabileasca granita dintre Bacau si Harghita. Acestaindeamna institutiile.

Liviu Dragnea: Studentii ar putea beneficia de bilete de avion reduse la jumatate la zborurile interne

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat favorabil ideii ca studentii sa calatoreasca cu bilete de avion reduse la jumatate pe rutele interne. Am stabilit si pana la urma s-a aprobat .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )