Libnet.ro
UNICEF

20:30

LUDOVIC ORBAN: Numarul de cazuri de imbolnaviri cu noul coronavirus ne-a determinat sa amanam alte masuri de relaxare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Numarul de cazuri de imbolnaviri cu noul coronavirus ne-a determinat sa amanam alte masuri de relaxare

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca evolutia cazurilor de imbolnaviri cu noul coronavirus a determinat amanarea altor masuri de relaxare. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Vremea in care proiectele de investitii se derulau in ritm de melc a trecut

Premierul Ludovic Orban a afirmat, astazi, ca vremea in care proiectele de investitii se derulau in ritm de melc a trecut si ca autoritatile nu mai pot tolera ca procedurile de achizitie sa dureze ani de zile pana la desemnarea castigatorului.

LUDOVIC ORBAN: Nu renuntam sub nicio forma la cota unica

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca PNL apara cota unica si ca nu renunta sub nicio forma la aceasta.

LUDOVIC ORBAN: Programul de relansare economica va fi prezentat miercuri alaturi de presedintele Romaniei

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca miercuri va fi prezentat programul de relansare economica si ca va fi prezent presedintele Klaus Iohannis.

LUDOVIC ORBAN: Obiectivul nostru fundamental este digitalizarea ANAF

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca obiectivul fundamental al Guvernului este digitalizarea ANAF.

LUDOVIC ORBAN: Daca nu se lua masura izolarii si carantinei, Romania era Italia la patrat

Premierul Ludovic Orban a explicat ca, daca nu se lua masura izolarii si carantinei, Romania era Italia la patrat.

388 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus si 17 noi decese au fost inregistrate in ultimele 24 de ore. Bilantul total: 26.970

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, marti, la 26. 970 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 388 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 1. 651 de decese, iar 20. 141 de pacienti au fost exernati, 1. 091 fiind pacienti asimptomatici iar 19. 050 cei vindecati. Numarul pacientilor internati la terapie intensiva a ajuns la 205.

CORONAVIRUS ROMANIA. LIVE UPDATE 29 IUNIE 269 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus

Pana astazi, 29 iunie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 26. 582 cazuri de persoane infectate cu noul noul coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 18. 912 au fost declarate vindecate si externate.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Daca nu luam masura izolarii si carantinarii, Romania era Italia la patrat

Premierul Ludovic Orban avertizeaza ca Romania ar fi putut ajunge Italia la patrat in ceea ce priveste infectiile cu noul coronavirus daca nu ar fi fost impuse masuri de izolare sau carantina.

Alte 325 de persoane infectate cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore. Cate teste au fost prelucrate de la ultima raportare - UPDATE

Un numar de 325 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost inregistrate in ultimele 24 de ore, iar la ATI, in acest moment, sunt internati 199 de pacienti. Numarul total al infectarilor ajunge astfel la 26. 022 cazuri de persoane, transmite Grupul de Comunicare Strategica GCS). Potrivit datelor oficiale, in ultima zi au fost prelucrate 12. 236 de teste.

Ludovic Orban: Romania poate deconta de la UE cheltuieli de 650 de milioane de euro, in contextul epidemiei de coronavirus

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, marti, ca Romania poate deconta de la Uniunea Europeana cheltuieli de 350 de milioane de euro pentru masurile luate in lupta cu epidemia de coronavirus, dar si alte 300 de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )