Libnet.ro
UNICEF

13:45

Tudorel Toader isi prevesteste sfarsitul politic: Sigur, pot fi remaniat!

B1 B1,
Tudorel Toader isi prevesteste sfarsitul politic: Sigur, pot fi remaniat!

Tudorel Toader a vorbit, vineri, despre posibila sa remaniere din Cabinetul condus de Viorica Dancila. Ministrul Justitieia recunoscut ca ar putea fi remaniat si a sustinut ca isi va face treaba pana. continuă pe B1

Tudorel Toader: Raportul MCV are iz politic, multe interese, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective mobile, miscatoare

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat miercuri ca raportul MCV facut public de Comisia Europeana are iz politic, multe interese, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective.

Tudorel Toader: Raportul MCV are iz politic, multe interese, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective mobile, miscatoare (VIDEO)

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat miercuri ca raportul MCV facut public de Comisia Europeana are iz politic, multe interese, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective.

Tudorel Toader, reactie la raportul MCV: Tind sa cred ca este unul cu iz politic, cu standarde duble

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut o prima reactie miercuri la raportul MCV publicat ieri de Comisia Europeana. Acesta a lasat sa se inteleaga ca nu va da curs cerintelor Comisiei Europene, declarand ca Romania este racordata la valorile europene insa trebuie sa aiba demnitatea de a legifera in raport cu intersele romanilor.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza dupa raportul MCV

Tudorel Toader a facut declaratii inainte de a lua parte la un seminar. Ministrul Justitiei a spus ca aici se va vorbi despre modul in care pot fi imbunatatite conditiile din penitenciare. 52 de.

Tudorel Toader: imi fac treaba pana in ultima clipa la Ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat vineri ca isi va face treaba pana in ultima clipa la conducerea ministerului. Nu eu particip la decizia privind cine, cand si de ce va fi remaniat .

Tudorel Toader, PRIMA REACTIE dupa publicarea RAPORTULUI MCV: Sunt foarte multi care cred ca le stiu pe toate

Ministrul Justitiei,Tudorel Toader, a declarat, marti, ca nu isi poate exprima un punct de vedere cu privire la rezolutia critica la adresa Romaniei adoptata de Parlamentul European, pentru ca nu a.

Tudorel Toader continua sa se joace pe Facebook: Cum a ales ministrul Justitiei sa prezinte lansarea unui program (FOTO)

Ministrul Justitiei continua sa descopere optiunile pe care i le ofera Facebook pentru a se juca pe reteaua sociala. Dupa ce posta mesaje pe care le stergea imediat dupa o ora, acum Tudorel Toader a.

Ce spune Tudorel Toader despre remanierea sa

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, vineri, ca nu stie daca va fi remaniat sau nu, insa a subliniat ca nu este batut in cuie pe aceasta functie.

Tudorel Toader, intalnire cu noul comisar al drepturilor omului din cadrul Consiliului Europei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a intalnit joi cu noul comisar al drepturilor omului din cadrul Consiliului Europei, Dunja Mijatovic, subiectele abordate de cei doi oficiali vizand aspecte privitoare la.

Tudorel Toader, despre contestarea raportului MCV: Cu mine personal nu a vorbit nimeni(VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri ca niciun reprezentant al coalitiei nu a vorbit cu el despre o eventuala contestare la Curtea Europeana de Justitie a raportului MCV. Cu mine.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2551 seconds )