Libnet.ro
UNICEF

10:00

Tudorel Toader, reactie la raportul MCV: Tind sa cred ca este unul cu iz politic, cu standarde duble

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader, reactie la raportul MCV: Tind sa cred ca este unul cu iz politic, cu standarde duble

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut o prima reactie miercuri la raportul MCV publicat ieri de Comisia Europeana. Acesta a lasat sa se inteleaga ca nu va da curs cerintelor Comisiei Europene, declarand ca Romania este racordata la valorile europene insa trebuie sa aiba demnitatea de a legifera in raport cu intersele romanilor. continuă pe Adevărul

Raportul MCV are iz politic si multe interese

ACTUALIZARE - Tudorel Toader: Sa nu spuna cineva ca o recomandare, indiferent a cui este ea, trece peste o decizie a Curtii Constitutionale Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca autoritatile cu atributii in domeniul legiferari in Romania trebuie sa aiba libertatea de a face legi, el afirmand, in cotextul in care vorbea despre recomandarile din cadrul celui mai nou raport MCV, ca insasi semantica termenului recomandare arata ca aceasta nu este un act obligatori. ------- Ministrul Justitiei Tudorel Toader a avut astazi prima reactie dupa prezentarea raportului MCV, afirmand ca acesta are iz politic si dublu standard.

Tudorel Toader si-a adus aminte brusc ca este rector ales la Iasi. Scrisoarea bizara primita de profesorii de la Cuza

La aproape doi ani de cand a fost numit ministru al Justitiei si s-a autosuspendat din functia de rector al Universitatii Al. Cuza Iasi pentru a prelua portofoliul ministerul, Tudorel Toader a trimis un e-mail tuturor cadrelor didactice de la institutia de invatamant ieseana.

Prima reactie a ministrului Justitiei dupa Raportul MCV: Are iz politic, sunt multe interese, foloseste standarde duble. El nu exclude ca Guvernul sa atace MCV la Curtea Europeana pentru Justitie.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut miercuri o prima reactie dupa publicarea Raportului MCV, el sustinand ca acesta are iz politic, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective miscatoare. El a mai sustinut ca este cam mult sa se solicite, de exemplu, suspendarea legilor, iar acest lucru iese din tiparul MCV. Despre posibilitatea ca Guvernul sa atace raportul MCV la Curtea Europeana de Justitiei, Toader a spus ca nu a vorbit nimeni cu el pe aceasta tema, dar nu a exclus sa atace raportul la CJUE.

Prima reactie a ministrului Justitiei dupa Raportul MCV: Are iz politic, sunt multe interese, foloseste standarde duble. El nu exclude ca Guvernul sa atace MCV la Curtea Europeana de Justitie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut miercuri o prima reactie dupa publicarea Raportului MCV, el sustinand ca acesta are iz politic, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective miscatoare. El a mai sustinut ca este cam mult sa se solicite, de exemplu, suspendarea legilor, iar acest lucru iese din tiparul MCV. Despre posibilitatea ca Guvernul sa atace raportul MCV la Curtea Europeana de Justitie, Toader a spus ca nu a vorbit nimeni cu el pe aceasta tema, dar nu a exclus contestarea raportului la CJUE.

Tudorel Toader, PRIMA REACTIE dupa publicarea RAPORTULUI MCV: Sunt foarte multi care cred ca le stiu pe toate

Ministrul Justitiei,Tudorel Toader, a declarat, marti, ca nu isi poate exprima un punct de vedere cu privire la rezolutia critica la adresa Romaniei adoptata de Parlamentul European, pentru ca nu a.

Tudorel Toader: Raportul MCV are iz politic, multe interese, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective mobile, miscatoare

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat miercuri ca raportul MCV facut public de Comisia Europeana are iz politic, multe interese, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective.

Tudorel Toader: Raportul MCV are iz politic, multe interese, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective mobile, miscatoare (VIDEO)

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat miercuri ca raportul MCV facut public de Comisia Europeana are iz politic, multe interese, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective.

Tudorel Toader, despre contestarea raportului MCV: Cu mine personal nu a vorbit nimeni(VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri ca niciun reprezentant al coalitiei nu a vorbit cu el despre o eventuala contestare la Curtea Europeana de Justitie a raportului MCV. Cu mine.

PSD, reactie dura: Social-democratii vor sa conteste raportul MCV la Curtea Europeana de Justitie (SURSE)

PSD reactioneaza dur dupa publicarea raportului MCV despre Romania. Social-democratii vor sa conteste raportul MCV a Curtea Europeana de Justitie, potrivit unor surse politice, citate de Stirile Pro.

PSD, reactie dura: Social-democratii vor sa conteste raportul MCV la Curtea Europeana de Justitie

PSD reactioneaza dur dupa publicarea raportului MCV despre Romania. Social-democratii vor sa conteste raportul MCV a Curtea Europeana de Justitie, potrivit unor surse politice, citate de Stirile Pro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )