Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carmen Dan a demisionat din fruntea Ministerului de Interne pentru a nu fi remaniata de premier: Este o decizie politica pe care o respect (VIDEO)

B1 B1,
Carmen Dan a demisionat din fruntea Ministerului de Interne pentru a nu fi remaniata de premier: Este o decizie politica pe care o respect (VIDEO)

Carmen Dan a anuntat la inceputul Comitetului Executiv al PSD ca a demisionat din fruntea Ministerului de Interne. Decizia ministrului vine in conditiile in care pe surse politice se dadea ca sigura remanierea ei. continuă pe B1

Mircea Badea, reactie dupa demisia lui Carmen Dan de la ministerul de Interne: Dancila a facut ce i-a zis Iohannis, chiar daca nu a vrut

Carmen Dan si-a dat demisia din functia de ministru de Interne. Decizia de a-si da demisia din fruntea Ministerului de Interne a venit dupa ce, pe surse, s-a anuntat remanierea sa in urma sedintei de.

Viorica Dancila: Doamna Carmen Dan e dezinformata. Niciodata PSD nu va ceda presiunilor presedintelui

,Premierul Viorica Dancila a facut declaratii dupa ce Carmen Dan si-a prezentat demisia din fruntea Ministerului de Interne. intrebata daca Viorica Dancila a cedat presiunilor lui Klaus Iohannis,.

Viorica Dancila, reactie dupa demisia lui Carmen Dan: Eu cred ca unii membri PSD nu au invatat nimic si cred ca daca ies in spatiul public sa declarare ceva ii va respecta cineva (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a avut o reactie acida dupa ce Carmen Dan si-a anuntat demisia din fruntea Ministerului de Interne acuzand ca urma sa fie inlocuita politic si nu din motive de.

Ce spune un protestatar batut degeaba pe 10 august despre soarta dosarului penal privind violentele jandarmilor dupa demisia lui Carmen Dan

Una dintre marile intrebari care se ridica dupa demisia lui Carmen Dan din fruntea Ministerului Afacerilor Interne este daca acest gest va influenta sau nu mersul anchetei deschise dupa violentele jandarmilor din 10 august 2018. Am stat de vorba cu unul dintre protestatarii din 10 august, care a fost batut de un jandarm in timp ce tineau mainile ridicate deasupra capului, daca plecarea protejatei lui Dragnea din fruntea MAI va grabi solutionarea dosarului.

Carmen Dan, la un pas de a fi inlocuita din fruntea Ministerului de Interne. Ecaterina Andronescu ar putea pleca si ea din Guvern. Premierul a anuntat ca 8 ministere sunt vizate

Liderii PSD se vor reuni, luni de la ora 12 la Parlament, in sedinta de Comitet Executiv National in care se va decide ce ministrii vor fi remaniati si cu ce propuneri va veni premierul Dancila pentru a ii.

Carmen Dan a demisionat de la conducerea MAI

Carmen Dan a anuntat, astazi, ca demisioneaza de la conducerea Ministerului Afacerilor Interne.

Bilantul rusinii.De cate ori a pus Carmen Dan Ministerul de Interne in situatii jenante

Carmen Dan se numara printre ministrii impusi personal de Liviu Dragnea, fara legatura cu decizia partidului. De altfel, i-a ramas fidela lui Dragnea chiar si dupa ce fostul lider PSD a ajuns dupa gratii. in cei doi ani si jumatate de mandat, Carmen Dan a pus Ministerul de Interne in situatii stanjenitoare de mai mule ori. Bilantul.

Dancila sustine ca remanierea lui Carmen Dan e o decizie menita sa faca dreptate

Premierul Viorica Dancila a precizat, intr-o postare pe Facebook, faptul ca ea i-a cerut demisia lui Carmen Dan de la Ministerul de Interne si aceasta este o decizie corecta, menita sa faca dreptate si sa.

Carmen Dan demisioneaza de la Ministerul Afacerilor Interne

Carmen Dan a anuntat luni ca demisioneaza de la conducerea Ministerului Afacerilor Interne. Carmen Dan, al carei nume figura pe lista remaniabililor, decizia urmand sa fie luata la Comitetul Executiv al PSD de luni, a afirmat ca si-a depus mandatul.

BREAKING NEWS. Carmen Dan si-a dat demisia

Carmen Dan a anuntat ca a demisionat din functia de ministru al Afacerilor Interne.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )