Libnet.ro
UNICEF

07:00

Iohannis: Evaluarea ca partenerii externi se amesteca in treburile interne - fundamental gresita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis: Evaluarea ca partenerii externi se amesteca in treburile interne - fundamental gresita

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca semnalele venite din partea partenerilor externi privind respectarea statului de drept trebuie luate foarte in serios, punctand ca evaluarea unor politicieni romani conform careia acestia se amesteca in politica interna este fundamental gresita, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Evaluarea ca partenerii externi se amesteca in treburile interne - fundamental gresita

Klaus Iohannis l-a primit, miercuri, la Cotroceni, pe prim-ministrul Regatului Tarilor de Jos, Mark Rutte, care efectueaza o vizita oficiala in Romania. Subiectele abordate au tinut de relatiile bilaterale,.

VIDEO Premierul Olandei: Avem si noi ngrijorari cu privire la statul de drept n Romnia / Iohannis: Abordarea ca partenerii externi se amesteca n treburile interne - fundamental gresita; semnalele venite de la ei trebuie luate foarte n serios

Premierul Olandei, Mark Rutte, a declarat, miercuri, ca a urmarit evenimentele recente din Romania si are ingrijorari in legatura cu respectarea statului de drept in tara noastra. Oficialul strain a precizat ca asteapta sa vada ce va face Comisia Europeana legat de subiect. La randul sau, presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca cei care sustin ca partenerii externi nu trebuie sa se amestece in problemele Romaniei au o abordare eronata si fundamental gresita, deoarece tara noastra face parte din comunitatea europeana si trebuie sa respecte valorile acesteia, nu sa se izoleze de aceasta.

Cum se amesteca in treburile interne ale PSD directorii Teatrelor bucurestene

Aproape ca as fi inteles gestul celor mai bine de 30 de persoane, unele chiar personalitati distinctia aceasta de mare rafinament hermeneutic ii apartine d-lui Alexandru Arsinel, altminteri mare expert in travestiuri si cumparare peste rand de organe vitale) de a semna o scrisoare deschisa in favoarea d-nei Gabriela Firea, in cazul in care primarul general al Capitalei s-ar afla in pericol iminent de a-si pierde functia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )