Libnet.ro
UNICEF

23:00

Titus Corlatean, reactie la respingerea de catre Klaus Iohannis: Fapta sa intruneste elementele unui abuz in serviciu

Antena3 Antena3,
Titus Corlatean, reactie la respingerea de catre Klaus Iohannis: Fapta sa intruneste elementele unui abuz in serviciu

Senatorul PSD Titus Corlatean reactioneaza la anuntul ca presedinteleKlaus Iohannisrespinge nominalizarea sa pentru functia de viceprim-ministru. Numit de Iohannis artizanul catastrofei de la. continuă pe Antena3

Papa Francisc in Romania, schimbari in program. Suveranul Pontif va fi intampinat de catre Klaus Iohannis la aeroport

Vineri, la sosirea in Romania, Papa Francisc va fi intampinat de catre presedintele Klaus Iohannis la Aeroportul International Henri Coanda, la ora 11:25, urmand ca ceremonia oficiala de primire la Palatul Cotroceni sa aiba loc la ora 12:05, anunta Administratia Prezidentiala.

KLAUS IOHANNIS: Titus Corlatean nu va fi ministru la nimic

ACTUALIZARE Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca a convocat partidele la consultari saptamana viitoare, pentru a decide cum se va pune in practica rezultatul de la referendumul din 26 mai. ---- Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca nu va accepta propunerea de numire a lui Titus Corlatean ca membru al Guvernului.

Klaus Iohannis: Titus Corlatean nu va fi ministru la nimic

Presedintele Klaus Iohannis a spus ca nu va accepta sub nicio forma propunerea lui Titus Corlatean pentru functia de vicepremier. Aceasta propunere va fi clar respinsa. Titus Corlatean nu va fi ministru.

Presedintele Klaus Iohannis nu va accepta propunerea de numire a lui Titus Corlatean in functia de vicepremier (surse)

Presedintele Klaus Iohannis nu va accepta propunerea de numire a lui Titus Corlatean in functia de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei, au declarat surse politice.

Surse - Presedintele Iohannis nu il va accepta pe Titus Corlatean in Guvern

Presedintele Klaus Iohannis nu il va accepta pe Titus Corlatean ca membru al Guvernului avand in vedere problemele aparute in mandatul sau la conducerea Ministerului de Externe din 2014 legate de modul de.

Surse: Iohannis il respinge pe Titus Corlatean pentru postul de vicepremier. Motivul: Umilirea diasporei in 2014

Presedintele Klaus Iohannis il va respinge pe Titus Corlatean pentru functia de vicepremier pentru Parteneriate strategice in Guvernul Dancila, sustin surse din Administratia Prezidentiala.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp. Presedintele a facut anuntul

Presedintele Klaus Iohannis a tinut sa transmita si in scris refuzul sau de a-l accepta pe Titus Corlatean in functia de vicepremier. Am hotarat sa chem partidele la consultari, saptamana viitoare,.

Vizita neanuntata la Cotroceni: Viorica Dancila s-a intalnit cu Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dancila se afla in acest moment la Cotroceni, pentru o discutie cu presedintele Klaus Iohannis. Este o vizita neanuntata. Reamintim ca presedintele nu accepta propunerea de numire a lui Titus Corlatean in functia de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei, potrivit unor surse politice. De asemenea, a cerut demiterea imediata a ministrilor Teodor Melescanu si Carmen Dan.

Reforma in PSD a inceput cu o noua palma pentru Diaspora. Titus Corlatean, ministrul care a premeditat cozile din 2014, a fost propus vicepremier

Titus Corlatean, in calitate de ministru de Externe, i-a impiedicat pe romanii din diaspora sa voteze la alegerile prezidentiale din 2014, incercand sa puna umarul la succesul lui Victor Ponta. Procurorii DNA au cerut Senatului la acea vreme sa-i ridice imunitatea lui Corlatean, insa PSD a facut scut in jurul sau, iar dosarul penal a fost omorat. Ieri, in mod sfidator, CEX-ul PSD l-a propus pe Corlatean vicepremier. Iohannis il poate respinge.

PSD mai da o palma romanilor din strainatate: il propune vicepremier chiar pe Titus Corlatean, omul care a umilit Diaspora in 2014. Explicatiile lui Dancila

Viorica Dancila a incercat miercuri, din nou, sa justifice decizia de a-l numit pe Titus Corlatean in functia de vicepremier pentru Parteneriate Strategice. Hotararea este una extrem de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )