Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse - Presedintele Iohannis nu il va accepta pe Titus Corlatean in Guvern

Antena3 Antena3,
Surse - Presedintele Iohannis nu il va accepta pe Titus Corlatean in Guvern

Presedintele Klaus Iohannis nu il va accepta pe Titus Corlatean ca membru al Guvernului avand in vedere problemele aparute in mandatul sau la conducerea Ministerului de Externe din 2014 legate de modul de. continuă pe Antena3

Surse: Iohannis il respinge pe Titus Corlatean pentru postul de vicepremier. Motivul: Umilirea diasporei in 2014

Presedintele Klaus Iohannis il va respinge pe Titus Corlatean pentru functia de vicepremier pentru Parteneriate strategice in Guvernul Dancila, sustin surse din Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis nu va accepta propunerea de numire a lui Titus Corlatean in functia de vicepremier (surse)

Presedintele Klaus Iohannis nu va accepta propunerea de numire a lui Titus Corlatean in functia de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei, au declarat surse politice.

Reforma in PSD a inceput cu o noua palma pentru Diaspora. Titus Corlatean, ministrul care a premeditat cozile din 2014, a fost propus vicepremier

Titus Corlatean, in calitate de ministru de Externe, i-a impiedicat pe romanii din diaspora sa voteze la alegerile prezidentiale din 2014, incercand sa puna umarul la succesul lui Victor Ponta. Procurorii DNA au cerut Senatului la acea vreme sa-i ridice imunitatea lui Corlatean, insa PSD a facut scut in jurul sau, iar dosarul penal a fost omorat. Ieri, in mod sfidator, CEX-ul PSD l-a propus pe Corlatean vicepremier. Iohannis il poate respinge.

Viorica Dancila, dupa sedinta conducerii CEx al PSD: Titus Corlatean, propunere de vicepremier, Ana Birchall - Justitie, Natalia Intotero - Romanii de pretutindei si Roxana Manzatu - Fonduri Europene

Presedintele interimar al PSD, premierul Viorica Dancila, a anuntat marti, dupa sedinta Comitetului Executiv National CEx), ca s-a votat ca Titus Corlatean sa fie propus vicepremier, Ministerul Justitiei.

Viorica Dancila, dupa sedinta conducerii CEx al PSD: Titus Corlatean, propunere de vicepremier, Ana Birchall - Justitie, Natalia Intotero - Romanii de pretutindeni si Roxana Manzatu - Fonduri Europene

Presedintele interimar al PSD, premierul Viorica Dancila, a anuntat marti, dupa sedinta Comitetului Executiv National CEx), ca s-a votat ca Titus Corlatean sa fie propus vicepremier, Ministerul Justitiei.

PSD mai da o palma romanilor din strainatate: il propune vicepremier chiar pe Titus Corlatean, omul care a umilit Diaspora in 2014. Explicatiile lui Dancila

Viorica Dancila a incercat miercuri, din nou, sa justifice decizia de a-l numit pe Titus Corlatean in functia de vicepremier pentru Parteneriate Strategice. Hotararea este una extrem de.

Surse: Presedintele Klaus Iohannis va cere demisia Guvernului

Radu Tudor a spus la Antena 3 ca ar exista o intelegere intre partidele din Opozitie sa ceara demisia Guvernului si alegeri anticipate. Presedintele Iohannis inteleg ca la ora 21 va anunta ca,.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Presedintele Iohannis: Este o zi importanta; haideti la vot!

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca ziua de 26 mai este una importanta si i-a indemnat pe romani sa mearga la vot. Citeste si: Dacian Ciolos: Va fi un vot semnal pentru.

Teodor Melescanu ii raspunde sefului statului: Vinovat de votul in strainatate este practic presedintele Iohannis

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat miercuri ca pur si simplu vinovat de votul in strainatate este practic presedintele Iohannis, pentru ca a convocat referendumul dupa ce au fost stabilite sectiile de votare in strainatate, relateaza Mediafax. Asta, dupa ce presedintele Iohannis a cerut miercuri demisia imediata a ministrilor de Externe, Teodor Melescanu, si de Interne, Carmen Dan, pentru problemele de la votul din diaspora.

Jumatate dintre votantii PSD au votat si la referendumul convocat de presedintele Iohannis

Jumatate dintre votantii PSD au votat si la referendumul convocat de presedintele Klaus Iohannis. Dintre acestia, doar unul din patru a pus stampila pe Nu pentru ambele intrebari, arata o analiza a Institutului de sondare IRES publicata miercuri.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )