Libnet.ro
UNICEF

21:30

Mic ghid electoral. Ce trebuie sa stiti despre alegerile locale de duminica

Adevărul Adevărul,
Mic ghid electoral. Ce trebuie sa stiti despre alegerile locale de duminica

Adevarul va prezinta un scurt indreptar pentru alegerile locale de maine. Unde puteti vota, in ce interval orar si ce restrictii sunt in ziua scrutinului. continuă pe Adevărul

Dumnezeu, agent electoral: Candidatii la alegerile locale invoca divinitatea pentru a strange voturile enoriasilor

Orice ajutor este binevenit pentru candidatii la alegerile locale din 5 iunie. Mai mult, acestia spus ca orice demers vor face in calitate de edil va fi pe placul Domnului. Exemplele sunt multiple, arata.

Olt: Doi candidati la alegerile locale poarta numele de Nicolae Ceausescu si Ion Iliescu

Doi dintre candidatii la alegerile locale din Olt poarta numele fostului dictator Nicolae Ceausescu, respectiv al fostului presedinte Ion Iliescu. Este vorba despre un social-democrat, care candideaza pentru Consiliul Local al comunei Poboru, si despre un candidat ALDE, in comuna Crampoia.

Campania actuala pentru alegerile locale - moartea pasiunii

Lupta anticoruptie nu are efecte reale la alegerile locale Mai sunt doua zile pana la alegerile locale si nu ne putem astepta la suprize prea mari din partea electoratului, sunt de parere analistii CAIET, care caracterizeaza actualele alegeri drept moartea pasiunii. Potrivit acestora, legislatia actuala electorala si, implicit, noile metode de derulare a campaniei, ii avantajeaza pe primarii in functie si pe partidele mari, respectiv PSD si PNL, care vor castiga aproape tot, cu mici exceptii. Mai mult, analizele CAIET spun ca este foarte probabil ca PSD va obtine mai mult decat PNL in intreaga tara, preconizand ca rezultatele de la actualele alegeri vor fi in linii mari neschimbate fata de primul tur al alegerilor prezidentiale din 2014.

Acuzatii: Firea si Dragnea, intalniri cu clanurile interlope pentru sprijin in alegerile locale

Candidatul PDS la Primaria sectorului 5, Marian Vanghelie, i-a acuzat pe liderii PSD Liviu Dragnea si Gabriela Firea ca au negociat cu sefii clanurilor de interlopi sustinerea candidatilor social-democrati din sectoarele 4 si 5 la alegerile locale de duminica, transmite Mediafax.

Campania actuala pentru alegerile locale - moartea pasiunii

Mai sunt doua zile pana la alegerile locale si nu ne putem astepta la surprize prea mari din partea electoratului, sunt de parere analistii CAIET, care caracterizeaza actualele alegeri drept moartea pasiunii. Potrivit acestora, legislatia actuala electorala si, implicit, noile metode de derulare a campaniei, ii avantajeaza pe primarii in functie si pe partidele mari, respectiv PSD si PNL, care vor castiga aproape tot, cu mici exceptii.

Nicolae Ceausescu si Ion Iliescu, candidati la alegerile locale din Olt: Cum explica autoritatile

Situatie neobisnuita in Olt. Pentru alegerile locale au fost tiparite buletine de vot cu numele fostului Dictator Nicolae Ceausescu si a fostului presedinte Ion Iliescu. Nu este o greseala, doi.

Nicolae Ceausescu si Ion Iliescu, candidati la alegerile locale. Pentru ce functii se bat cei doi

Doi dintre candidatii la alegerile locale din Olt poarta numele fostilor presedinti Nicolae Ceausescu si Ion Iliescu. Nicolae Ceausescu din Poboru spune ca nu are nicio sansa sa castige, in timp ce Ion Iliescu afirma ca a intrat in politica pentru ca altceva nu avea, potrivit Mediafax.

Nicolae Ceausescu si Ion Iliescu, candidati la alegerile locale

Doi dintre candidatii la alegerile locale din Olt poarta numele fostului dictator Nicolae Ceausescu, respectiv al fostului presedinte Ion Iliescu. Nicolae Ceausescu din Poboru spune ca nu are nicio sansa sa.

Revenire spectaculoasa in politica: Nicolae Ceausescu si Ion Iliescu, candidati la alegerile locale din Olt

Nicolae Ceausescu si Ion Iliescu sunt doi dintre candidatii la alegerile locale din Olt, aceasta fiind doar o coincidenta de nume. Ceausescu e pe lista PSD pentru Consiliul Local al comunei Poboru, iar Iliescu.

Liviu Dragnea, sigur de victorie: Daca PSD pierde alegerile locale, ma retrag din fruntea partidului

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat ca isi va da demisia din fruntea partidului, daca PSD nu se va situa pe primul loc la alegerile locale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )