Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, sigur de victorie: Daca PSD pierde alegerile locale, ma retrag din fruntea partidului

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea, sigur de victorie: Daca PSD pierde alegerile locale, ma retrag din fruntea partidului

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat ca isi va da demisia din fruntea partidului, daca PSD nu se va situa pe primul loc la alegerile locale. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, multumit de campanie electorala pentru alegerile locale

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat marti, la Giurgiu, ca, pana in prezent, campania electorala in toata tara este una civilizata iar social-democratilor le convine acest lucru.

Liviu Dragnea, avertizeaza: Daca PSD iese pe locul doi in alegeri o sa-mi dau demisia

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a facut un anunt socant, am putea spune. Acesta a precizat ca in cazul in care partidul sau nu va castiga alegerile locale, el se va retrage din.

Dragnea: Daca PSD iese pe locul doi la alegeri, ma retrag

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marti ca se va retrage din functie in cazul in care partidul se va clasa pe locul doi la alegerile locale din 5 iunie, dar s-a aratat.

LIVIU DRAGNEA: Motiunea de cenzura este ultima optiune

ACTUALIZARE 20:08 Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, la Galati, ca o motiune de cenzura la adresa Guvernului Ciolos nu este o optiune la care sa se renunte total, dar este ultima optiune. * Calin Popescu Tariceanu: Dupa alegeri, vom lua o decizie privind depunerea unei motiuni de cenzura .

Romania ar putea plati dobanzi mai mari la imprumuturi daca PSD are rezultate bune la alegerile locale - economist

Un eventual scor bun al PSD-ului la alegerile locale de duminica ar putea incuraja partidul sa incerce schimbarea Guvernului, amplificand instabilitatea politica interna intr-un an incarcat deja de incertitudini politice si fiscale, cu impact in.

Liberalii exclud orice colaborare cu PSD, dupa alegerile din 5 iunie

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, organizata la Braila, ca este exclusa orice colaborare cu PSD la nivel national, dupa alegerile din 5 iunie,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )