Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ruptura totala. Iohannis: Dragnea nu mai reprezinta un partener de discutie. Nu vom mai avea discutii informale

Adevărul Adevărul,
Ruptura totala. Iohannis: Dragnea nu mai reprezinta un partener de discutie. Nu vom mai avea discutii informale

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca relatia cu PSD si cu Guvernul Dancila va fi una strict institutionala. PSD, mai concret Dragnea, prin felul in care a procedat, nu mai prezinta pentru mine un partener de discutie altfel decat institutional, a spus Iohannis, la Ruse, dupa o reuniune informala a sefilor de stat din Bulgaria, Austria si Romania. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis l-a exclus pe Liviu Dragnea: Nu mai reprezinta un partener de discutie

Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca rupe legaturile cu Liviu Dragnea. Presedintele a spus ca seful PSD nu mai reprezinta un partener de discutie decat strict institutional, acuzandu-i comportamentul.

Iohannis: Dragnea nu mai prezinta pentru mine un partener de discutie altfel dect strict institutional

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat vineri ca, prin felul in care a procedat in ultima vreme, liderul PSD Liviu Dragnea nu mai este un partener de discutie, decat institutional.

Dragnea nu mai este un partener de discutii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca discutiile pe care le va avea in viitor cu reprezentantii Guvernului si cei ai Parlamentului vor fi institutionale, punctand ca nu vor mai exista discutii informale sau de armonizare, deoarece PSD nu mai reprezinta un partener in acest sens.

Klaus Iohannis: PSD, doar un partener institutional

Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD si Liviu Dragnea. Seful statului a spus ca partidul condus de Liviu Dragnea este doar un partener institutional. PSD si Dragnea nu mai reprezinta un partener .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )