Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea nu mai este un partener de discutii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Dragnea nu mai este un partener de discutii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca discutiile pe care le va avea in viitor cu reprezentantii Guvernului si cei ai Parlamentului vor fi institutionale, punctand ca nu vor mai exista discutii informale sau de armonizare, deoarece PSD nu mai reprezinta un partener in acest sens. continuă pe Ziarul Bursa

Tariceanu: Este posibil ca presedintele Klaus Iohannis si directorul SRI sa fie vizati n dosare rezultate n baza protocolului SRI-ANI, care acum stau la sertar

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a scris, joi, peFacebookca este posibil ca presedintele Klaus Iohannis si actualul director al SRI, Eduard Hellvig, sa fie vizati in dosare care stau acum la sertar, tinand cont de modul de operare de pana acum al statului paralel. Acesta a argumentat ca pe baza protocolului incheiat intre SRI si ANI, aceasta institutie a fost folosita ca arma politica, iar asa-zisele informatii trimise de SRI erau, in fapt, dosare deja facute care urmau a fi puse la sertar sau instrumentate dupa cum dictau interesele statului paralel.

Presedintele Klaus Iohannis cere reexaminarea legii care il exclude din procedura de numire a sefului ANCOM

Presedintele Klaus Iohannis este nemultumit de schimbarile aduse modalitatii de numire a conducerii Autoritati de Comunicatii si cere Parlamentului reexaminarea legii. Prin noua lege presedintele este scos din procedura de numire a sefului ANCOM.

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale sesizarea de neconstitutionalitate asupra Legii privind organizarea judiciara

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale, vineri, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara, a anuntat Administratia Prezidentiala. Seful statului anunta, miercuri, ca trimite la Curtea Constitutionala intregul pachet al legilor justitiei si sesizeaza Comisia de la Venetia, el adresand si un apel CCR sa nu se grabeasca si sa conlucreze cu organismul european.

Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu omologii din Bulgaria si Austria

Presedintele Klaus Iohannis participa vineri la Ruse, la reuniunea informala Bulgaria - Austria - Romania. Aceasta intalnire reuneste presedintii celor trei state care detin succesiv presedintia Consiliului.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu omologii din Bulgaria si Austria, la Ruse

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu omologii din Bulgaria si Austria. La Ruse va avea loc, vineri, reuniunea informala la nivel de sefi de stat Bulgaria Austria Romania. Cele trei tari detin.

KLAUS IOHANNIS, semnal de ALARMA: Europa este la rascruce

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca fiecare trebuie sa inteleaga faptul ca statul de drept nu este o simpla formalitate. Cred cu tarie in democratie si in statul de drept. Este foarte.

Iohannis trimite legile Justitiei la CCR si Comisiei de la Venetia. Nu putem asista pasivi la rescrierea Constitutiei

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, miercuri, la ora 12. 30, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala.

Iohannis trimite legile Justitiei la CCR si Comisiei de la Venetia. Nu putem asista pasivi la o rescriere din mers a Constitutiei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca trimite la Curtea Curtea Constitutionala intregul pachet al Legilor justitiei si sesizeaza Comisia de la Venetia.

Ruptura totala. Iohannis: Dragnea nu mai reprezinta un partener de discutie. Nu vom mai avea discutii informale

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca relatia cu PSD si cu Guvernul Dancila va fi una strict institutionala. PSD, mai concret Dragnea, prin felul in care a procedat, nu mai prezinta pentru mine un partener de discutie altfel decat institutional, a spus Iohannis, la Ruse, dupa o reuniune informala a sefilor de stat din Bulgaria, Austria si Romania.

Klaus Iohannis l-a exclus pe Liviu Dragnea: Nu mai reprezinta un partener de discutie

Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca rupe legaturile cu Liviu Dragnea. Presedintele a spus ca seful PSD nu mai reprezinta un partener de discutie decat strict institutional, acuzandu-i comportamentul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )