Libnet.ro
UNICEF

18:15

Uniunea Europeana poate face mai mult pentru a bloca derapajele de la statul de drept

Adevărul Adevărul,
Uniunea Europeana poate face mai mult pentru a bloca derapajele de la statul de drept

In sfarsit, Grupul de state impotriva coruptiei GRECO) din cadrul Consiliului Europei a decis sa ceara Romaniei ca pana in 15 ianuarie 2018 sa prezinte informatii in legatura cu modificarile la legile justitiei, care sa fie analizate la reuniunea GRECO din martie. GRECO a decis sa efectueze evaluari urgente ad-hoc ale proiectelor de legi privind sistemul judiciar din Romania. continuă pe Adevărul

in 2018, Uniunea Europeana va aloca mai mult de 500 miliarde de euro pentru investitii. Garantia europeana pentru proiectele mici creste de la 26% la 40%

Parlamentul European a votat, in data de 12 decembrie, adoptarea regulamentului de prelungire si imbunatatire a Fondului european pentru investitii strategice FEIS), elementul central al Planului de investitii pentru Europa. Una dintre principalele prevederi din noul regulament este cresterea obiectivului de investitii de la 315 la cel putin 500 de miliarde de euro.

Uniunea Europeana si Japonia au finalizat un acord de liber schimb

Uniunea Europeana si Japonia au finalizat vineri acordul comercial pe care il negociaza din 2013, chiar inainte de reuniunea la nivel inalt a Organizatiei Mondiale a Comertului OMC), pentru a trimite un semnal clar comunitatii internationale, in special presedintelui american Donald Trump, relateaza AFP.

Uniunea Europeana si Japonia au finalizat un acord de liber schimb, un semnal transmis lui Trump

Uniunea Europeana si Japonia au finalizat vineri acordul comercial pe care il negociaza din 2013, chiar inainte de reuniunea la nivel inalt a Organizatiei Mondiale a Comertului OMC), pentru a trimite un 039;semnal clar039; comunitatii internationale, in.

Uniunea Europeana si Japonia au incheiat un important acord de parteneriat economic

Uniunea Europeana si Japonia au convenit, vineri, sa incheie un important acord de parteneriat economic, a anuntat purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Margaritis Schinas, relateaza.

Fricile oamenilor din HR. De la cum sa-i facem pe angajati sa se implice mai mult, la cum sa-i convingem sa nu plece la concurenta(studiu)

Trei firme din cinci spun ca cea mai mare incercare a departamentelor de resurse umane a fost in acest an cum sa-si tina angajatii in companie, in special pe cei cu potential ridicat si cu performante deosebite. Anul trecut, principala provocare era cum sa-i faca pe angajati sa se implice mai mult. Asta arata, cel putin, rezultatele studiului Tendinte si provocari in HR 2017 realizat de Valoria in colaborare cu Business Mark.

Consumul de vin ne poate face mai inteligenti: care este explicatia oamenilor de stiinta

Vinul e foarte apreciat de persoane din intreaga lume si e bine cunoscut faptul ca un pahar de vin consumat dupa masa aduce beneficii organismului. De curand, insa, cercetatorii au descoperit un alt motiv pentru care ar trebui sa includem acest lichid in alimentatia noastra.

Statutul Ierusalimului: Statele Unite, izolate mai mult ca oricand la ONU

ONU s-a declarat, vineri, extrem de ingrijorata de riscurile privind o escaladare violenta a situatiei, dupa decizia lui Donald Trump de a recunoaste unilateral Ierusalimul drept capitala a Israelului, intr-o reuniune a Consiliului de Securitate in cadrul careia Statele Unite au aparut mai izolate ca oricand, noteaza AFP, conform Agerpres.

Statele Unite, izolate mai mult ca oricand la ONU

ONU s-a declarat vineri extrem de ingrijorata de riscurile privind o escaladare violenta a situatiei, dupa decizia lui Donald Trump de a recunoaste unilateral Ierusalimul drept capitala a Israelului, intr-o reuniune a Consiliului de Securitate in cadrul careia Statele Unite au aparut mai izolate ca oricand, noteaza AFP.

Peste 19.000 de locuri de munca vacante la nivel national, cele mai multe pentru agenti de securitate

Peste 19. 000 de locuri de munca vacante sunt disponibile, cele mai multe in Bucuresti, Arad, Prahova si Sibiu, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cei mai multi angajatori cauta agenti de securitate si muncitori necalificati in industria confectiilor.

Ministrul Carmen Dan: Vrem puteri mai mari pentru politisti. Luni punem legea in dezbaterea

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat sambata, la Antena 3, ca vrea puteri sporite pentru politisti si va angaja mai multi agenti, incercand in felul acesta sa stopeze incidente pr.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2225 seconds )