Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consumul de vin ne poate face mai inteligenti: care este explicatia oamenilor de stiinta

Adevărul Adevărul,
Consumul de vin ne poate face mai inteligenti: care este explicatia oamenilor de stiinta

Vinul e foarte apreciat de persoane din intreaga lume si e bine cunoscut faptul ca un pahar de vin consumat dupa masa aduce beneficii organismului. De curand, insa, cercetatorii au descoperit un alt motiv pentru care ar trebui sa includem acest lichid in alimentatia noastra. continuă pe Adevărul

Cu siguranta NU stiai asta! Care este ADEVARATUL NUME al Regelui Mihai (FOTO)

In 2001, Regele Mihai a acordat un interviu Muzeului Holocaustului, din Washington. Cand Regele Mihai a fost intrebat care este numele sau de familie, raspunsul nu a fost insa unul.

Sigur nu stiai asta! Care este adevaratul nume al Regelui Mihai

In 2001, Regele Mihai acordat un interviu Muzeului Holocaustului, din Washington. Regele Mihai a fost intrebat atunci care este numele sau. Raspunsul fostului suveran al Romaniei nu a fost.

Are 22 de ani, insa nu-si poate face un iubit. Niciun barbat nu rezista langa ea din cauza mirosului

O tanara de 22 de ani alunga toti barbatii cu mirosul ei. Cassie este atragatoare. dar barbatii nu pot rezista prea mult in preajma ei, pentru ca tanara sufera de o afectiune crunta,.

Care este cea mai potrivita zi pentru o calatorie cu avionul

Calatoria cu avionul a devenit un fapt obisnuit pentru majoritatea oamenilor dupa introducerea curselor low cost. Dar, totodata, aglomerarea curselor a dus la diverse probleme, dintre care cea mai neplacuta este.

S-a aflat! Care este culoarea anului 2018 in Romania

Albastru Atemporal a fost desemnata culoarea anului 2018 in Romania, in cadrul unui concurs aflat la prima editie. Noua dintre cei mai activi si talentati arhitecti si designeri autohtoni au.

SENZATIONAL! Care este VARSTA REALA a Sfantului Nicolae, potrivit oamenilor de stiinta

Legendarul Mos Nicolae se mai apropie de realitate cu un pas. Oamenii de stiinta au stabilit varsta reala a Sfantului Nicolae dupa ce au efectuat teste pe un fragment de os despre care se spune ca.

La 27 de ani, Jennifer Lawrence vrea sa se pensioneze. Care este motivul

Jennifer Lawrence, in varsta de 27 de ani, este gata sa ia o pauza lunga in cariera. Dupa sapte ani in care a filmat in continuu si a avut o medie de trei filme pe an, Jen Lawrence.

Poti tine bradul de Craciun verde, saptamani in sir. Care este secretul

Daca alegi sa iti cumperi un brad natural taiat, stim cu totii ca momentul cand Sarbatorile au trecut, iar bradul s-a uscat si trebuie scos din casa este unul destul de neplacut. Exista.

Chinezii, instruiti sa supravietuiasca in cazul unui atac nuclear. Care este ingrijorarea

Chinezii care locuiesc in apropierea peninsulei Coreaa sunt instruiti cum sa reactioneze in cazul unui atac nuclear. Un ziar de stat a publicat o serie de sfaturi pentru cititori, pentru a se putea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )