Libnet.ro
UNICEF

18:15

Iohannis refuza sa o revoce pe Kovesi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis refuza sa o revoce pe Kovesi

Tudorel Toader: Vom sesiza Curtea Constitutionala a Romaniei Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, aseara, ca nu o revoca pe Laura Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie. Motivele de revocare prezentate de ministrul Justitiei nu au fost de natura sa ma convinga si, in mare parte, nici nu corespund prevederilor legale aplicabile, a declarat Klaus Iohannis, mentionand: La jumatatea lunii februarie, Ministrul Justitiei mi-a trimis propunerea de revocare a procurorului sef DNA, impreuna cu Raportul privind activitatea manageriala a DNA. Aceasta propunere este doar un prim pas dintr-o procedura in cadrul careia ultimul cuvant il are, conform legii, Presedintele. continuă pe Ziarul Bursa

PNL sustine decizia lui Iohannis de a nu o revoca pe Kovesi: Tudorel Toader sa-si dea DEMISIA

Partidul National Liberal sustinedecizia presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, de a refuza revocarea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, propusa de ministrul Justitiei si avizata negativ de.

Klaus Iohannis: Nu o voi revoca din functie pe Laura Codruta Kovesi! Tudorel Toader ataca decizia la CCR

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannissustine la ora 18:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Iohannis va anunta daca o revoca sau nu din functie pe sefa DNA Laura Codruta.

Klaus Iohannis a batut un RECORD cu anuntul privind refuzul de a o revoca pe Kovesi si atacul la adresa lui Tudorel Toader (FOTO)

Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a respingere cererea de revocare din fruntea DNA a Laurei Codruta Kovesi plus atacul la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, l-au facut pe seful statului din nou.

Tudorel Toader sesizeaza Curtea Constitutionala privind refuzul lui Iohannis de a o revoca pe Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat sesizarea Curtii Constitutionale ca urmare a refuzului presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi din pozitia de procuror-sef DNA. in.

Tudorel Toader, ironii inainte de anuntul presedintelui privind revocarea lui Kovesi: Aflu si eu de la televizor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca va face un anunt pe Facebook imediat ce presedintele Klaus Iohannis isi va termina conferinta de presa, de luni de la ora 18, in care va anuntat daca accepta.

Reactia lui CTP dupa anuntul lui Klaus Iohannis: Presedintele nu a spus ca DNA e perfect. De ce Tudorel Toader nu s-a facut de la inceput politician dambovitean?

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a reactionat dupa decizia presedintelui Klaus Iohannis de a nu da curs cererii ministrului Tudorel Toader de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. CTP considera.

Tudorel Toader sesizeaza Curtea Constitutionala, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat revocarea lui Kovesi

Tudorel Toader a avut o prima reactie, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat revocarea sefei DNA. in conditiile in care Presedintele Romaniei nu are abilitarea legala si nici competentele functionale de.

Dosarul Revolutiei: Cum trage de timp Tudorel Toader dupa ce Klaus Iohannis a avizat urmarirea penala a lui Ion Iliescu (VIDEO)

Ministrul Justitiei Tudorel Toader nu a transmis Parchetului Militar avizul primit din partea presedintelui Klaus Iohannis pe numele fostului presedinte Ion Iliescu, dar si in cazul fostui premier Petre Roman si a .

Ministrul Tudorel Toader, despre anuntul lui Klaus Iohannis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, ca va astepta anuntul facut de presesintele Klaus Iohannis si apoi va da, la randul sau, un comunicat. Parerea mea este sa asteptam orele 18:00.

Tudorel Toader, raspuns transant pentru Augustin Zegrean, dupa ce acesta a spus ca ministrul Justitiei nu are ce ataca la CCR

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a precizat, dupa ce fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean a spus ca nu poate sesiza CCR, ca a folosit formula vom sesiza CCR, care nu este echivalenta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2873 seconds )