Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cel mai bogat om din Ungaria a devenit mosier si in Romania. A cumparat peste 1.000 de hectare de teren

Antena3 Antena3,
Cel mai bogat om din Ungaria a devenit mosier si in Romania. A cumparat peste 1.000 de hectare de teren

Cel mai bogat om din Ungaria,Meszaros L337;rinc, care este un prieten apropiat al premieruluiOrban Viktor, a cumparat 1290 de hectare de teren arabil in Romania scrieportalul maghiar. continuă pe Antena3

Cel mai bogat om din Ungaria, apropiat de Viktor Orban, a cumparat 1.290 de hectare de teren arabil in Romania

Cel mai bogat om din Ungaria, Meszaros L337;rinc, care este un prieten apropiat al premierului Orban Viktor, a cumparat 1. 290 de hectare de teren arabil in Romania scrie portalul maghiar 24. hu.

Un apropiat al premierului maghiar Viktor Orban a cumparat aproape 1.300 de hectare de teren arabil in Romania: Meszaros Lorinc este cel mai bogat om din Ungaria

Meszaros Lorinc, cel mai bogat om din Ungaria si un apropiat al premierul Viktor Orban, a cumparat 1. 290 de hectare de teren arabil in Romania scrie portalul maghiar 24. hu, potrivit adevarul. ro. Anterior.

Cel mai tanar candidat la primaria unui oras din Romania are 24 de ani. De ce-si doreste sa candideze si cine-l sustine

Un maramuresean devine cel mai tanar candidat la primaria unui oras din Romania. in varsta de 24 de ani, Cristian Opris este decis sa se mute de la Bucuresti in orasul sau natal, Salistea de Sus, pentru a candida la alegerile locale din 2020.

IKEA deschide in Bucuresti cel mai mare magazin din Sud-Estul Europei

IKEA, retailerul suedez de mobila si decoratiuni interioare, anunta deschiderea magazinului Pallady pe data de 24 iunie 2019. IKEA Pallady este al doilea magazin in Romania, cel mai mare din Sud-Estul Europei, .

Dominic Thiem: Nimeni nu stie cum sa il invinga pe Nadal la Roland Garros. A dovedit ca este unul dintre cei mai buni din toate timpurile

Ajuns pentru a doua oara consecutiv in finala de la Roland Garros, Dominic Thiem nu a reusit nici de aceasta data sa isi indeplineasca visul de a castiga un trofeu de Grand Slam. Rafael Nadal si-a aratat inca o data suprematia pe zgura pariziana, impunandu-se pentru a 12-a oara in cariera. Thiem a declarat, intr-o conferinta de presa, ca nimeni nu stie cum sa il invinga pe spaniol la Roland Garros, precizand ca acesta a dovedit ca este cel mai bun din toate timpurile.

Vasile Miriuta a plecat de la FC Hermannstadt - Va antrena Kisvarda FC din Ungaria

Vasile Miriuta a parasit conducerea tehnica a echipei FC Hermannstadt, urmand a semna cu gruparea Kisvarda FC din Ungaria, formatie la care evolueaza portarul Mihai Minca si jucatorii Gheorghe Grozav, Cornel Ene si Sergiu Negrut.

IKEA, anunt oficial despre deschidere. Cum se ajunge cel mai usor la magazinul de la Pallady

Se va deschide curand magazinul IKEA Pallady, al doilea magazin al brandului suedez care va fi deschis in Romania. Sucursala din Pallady va fi cel mai mare magazin IKEA din Europa de Sud-Est. Cel mai mare magazin IKEA din Europa de sud-est IKEA Pallady se va deschide oficial pe 24 iunie, o veste splendida pentru .

Victor Ponta, avertisment sumbru: in anul asta ne-am imprumutat cel mai scump de dupa criza din 2010

Liderul Pro Romania, Victor Ponta a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca in 2019 Guvernul s-a imprumutat cel mai scump de dupa criza economica din.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Cel mai destept

I: De ce se topeste asfaltul sub politai? R: Pentru ca cel mai destept cedeaza! .

Un copil de trei ani este cel mai tanar inventator participant la Salonul de Inventii si Inovatii Traian Vuia de la Timisoara. Ce a inventat, din joaca

Un copil de trei ani este cel mai tanar inventator participant la Salonul de Inventii si Inovatii Traian Vuiade la Timisoara, Elian Farcas inventand, din joaca, lansatorul de baloane de sapun. No.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )