Libnet.ro
UNICEF

07:00

IKEA deschide in Bucuresti cel mai mare magazin din Sud-Estul Europei

Antena3 Antena3,
IKEA deschide in Bucuresti cel mai mare magazin din Sud-Estul Europei

IKEA, retailerul suedez de mobila si decoratiuni interioare, anunta deschiderea magazinului Pallady pe data de 24 iunie 2019. IKEA Pallady este al doilea magazin in Romania, cel mai mare din Sud-Estul Europei, . continuă pe Antena3

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 30 MAI - 6 IUNIE Fondul Proprietatea - cel mai rentabil emitent din BET-FI

Marcand un salt de 10,38% in intervalul 30 mai - 6 iunie, actiunile Fondul Proprietatea FP) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul BET-FI, intr-o saptamana in care indicele financiar a raportat un avans de 4,84%, in special ca urmare a evolutiei puternic pozitiva a cotatiei FP, ce a atins un nou maximum istoric de 1,1 lei/titlu, la finalul intervalului analizat.

Castigatorii Hackathon4Health 2019 - Ce solutii ITC pentru sanatate au convins juriul din acest an

Hackathon4Health 2019, cel mai mare hackathon pe teme de sanatate din Romania, si-a desemnat castigatorii din acest an. Printre proiectele premiate se numara o aplicatie adresata medicilor chirurgi, care pot beneficia de asistenta in timp real, atunci.

Ce RUSINE! S-a aflat CEL MAI MARE SECRET al Andreei Mantea! (FOTO)

Andreea Mantea se afla in Turcia pentru filmarile emisiuniiPuterea dragostei, unde il are alaturi si pe fiul ei, David.

Arma mai putin secreta a lui Benjamin Netanyahu: fiul sau, Yair, cel mai mare aparator al liderului israelian

Yair Netanyahu este cel mai mare aparator al tatalui sau si transmite mesaje pe Twitter care par a avea scopul de a infuria stanga politica. Sa-l numesti trol sau agent provocator ar insemna sa-l subestimezi, a scris un editorialist liberal.

WASHINGTON: Noi sanctiuni impotriva celui mai mare grup petrochimic iranian

SUA au instituit sanctiuni impotriva Persian Gulf Petrochemical Industries Company PGPIC), cel mai mare holding petrochimic iranian, si a zeci dintre filialele sale din cauza legaturilor cu Gardienii Revolutiei, informeaza vineri un comunicat al Departamentului Trezoreriei.

Cel mai ambitios proiect Renault care ar ajuta si Dacia

Alaturarea grupului Renault, Nissan Motor Company si Mitsubishi Motors reprezinta cea mai mare alianta din lume din industria auto. Producatorii de masini Renault si Nissan au colaborat la.

Forbes: Lionel Messi, cel mai bine platit sportiv al planetei - Argentinianul este urmat de Cristiano Ronaldo si Neymar

Argentinianul Lionel Messi de la FC Barcelona a fost sportivul cel mai bine platit din lume, in perioada iunie 2018-iunie 2019, potrivit Forbes. Jucatorul argentinian, care urca in premiera pe primul loc, dupa ce anul trecut a fost al doilea dupa boxerul Floyd Mayweather, a fost urmat de alti doi fotbalisti, portughezul Cristiano Ronaldo de la Juventus si brazilianul Neymar de la PSG.

MAREA BRITANIE: Cel mai rapid ritm de crestere a salariilor, din mai 2008

Majorarea salariilor in Marea Britanie a fost peste asteptari in perioada februarie - aprilie 2019, in timp ce rata somajului s-a mentinut la cel mai redus nivel din 1975, arata datele publicate astazi de Oficiul National de Statistica ONS), transmit BBC si Reuters.

Cum trebuie consumat piperul, cel mai popular condiment din lume. Ce contraindicatii au bobitele antibacteriene

Un varf de piper negru se adauga la aproape orice fel de reteta culinara. Folosit in trecut ca moneda de schimb si oferit zeilor drept jertfa, piperul este unul din cele mai populare condimente si este disponibil pe tot parcursul anului. Cel mai folosit condiment din lume are efecte antioxidante si antibacteriene, ajutand la tratarea afectiunilor tractului digestiv.

IKEA deschide pe 24 iunie al doilea magazin din tara

IKEA, retailerul suedez de mobila si decoratiuni interioare, anunta deschiderea magazinului Pallady pe data de 24 iunie 2019. IKEA Pallady va fi al doilea magazin al companiei in Romania si investitia este de aproximativ 90 milioane euro. Initial magazinul ar fi trebuit deschis la final de 2018, dar au survenit o serie de amanari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2882 seconds )