Libnet.ro
UNICEF

19:30

Orban, dupa o noua runda de negocieri cu partidele: Sunt la fel de increzator ca in momentul desemnarii Cine nu voteaza guvernul PNL e complice la tot ce se intampla rau sub ramasitele guvernului PSD (VIDEO)

B1 B1,
Orban, dupa o noua runda de negocieri cu partidele: Sunt la fel de increzator ca in momentul desemnarii Cine nu voteaza guvernul PNL e complice la tot ce se intampla rau sub ramasitele guvernului PSD (VIDEO)

Ludovic Orban, premierul desemnat, este increzator ca Guvernul monocolor PNL va fi investit. Declaratiile au fost facute la finalul unei noi runde de negocieri cu liderii partidelor parlamentare care au contribuit. continuă pe B1

Guvernul Ludovic Orban, dupa ultimele negocieri. Cum arata lista de ministri si cand va fi votat noul Executiv

Premierul desemnat Ludovic Orban poarta ultimele discutii cu liderii partidelor politice cu privire la sustinerea noului Guvern. Liderul PNL are deja o lista cu propuneri de ministri, iar acestia vor fi audiati incepand cu data de 29 octombrie. Audierile se vor termina pe 31 octombrie, iar dupa cateva zile se va merge in Parlament pentru .

VIDEO Sevilla, victorie la limita cu Levante (1-0) Clasamentul dupa noua etape - Barcelona, noul lider

Sevilla a obtinut o victorie la limita cu Levante pe teren propriu, scor 1-0, in ultimul meci al etapei a noua din La Liga. Cu 16 puncte acumulate, Sevilla ocupa locul 6 dupa noua partide disputate. Barcelona este noul lider in campionatul spaniol, fiind urmata pe podium de Real Madrid si Granada.

Ce vrea sa faca Ludovic Orban dupa ce o sa devina premier: Intentia mea este sa limitez la maximum...

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat marti ca isi propune sa limiteze la maximum numarul ordonantelor de urgenta si a subliniat ca in domeniul justitiei nu mai pot fi date ordonante de urgenta,.

Premierul desemnat, Ludovic Orban, dupa publicarea raportului MCV: Vom conveni cu Comisia Europeana asupra unui plan de actiune, astfel incat Romania sa scape cat mai repede de acest mecanism (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban,a declarat, marti, dupa publicarea Raportului MCV, ca are in vedere o discutie cu liderii Comisiei Europene cu privire la elaborarea unui plan de actiune astfel.

VIDEO Arsenal, invinsa de Sheffield United (scor 1-0) Cum arata clasamentul din Premier League dupa noua etape

Arsenal a inregistrat luni a doua infrangere in actuala editie din Premier League. Echipa lui Unai Emery a fost invinsa in deplasare de Sheffield United, scor 1-0, in ultimul meci al etapei a noua a campionatului din Anglia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )