Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul desemnat, Ludovic Orban, dupa publicarea raportului MCV: Vom conveni cu Comisia Europeana asupra unui plan de actiune, astfel incat Romania sa scape cat mai repede de acest mecanism (VIDEO)

B1 B1,
Premierul desemnat, Ludovic Orban, dupa publicarea raportului MCV: Vom conveni cu Comisia Europeana asupra unui plan de actiune, astfel incat Romania sa scape cat mai repede de acest mecanism (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban,a declarat, marti, dupa publicarea Raportului MCV, ca are in vedere o discutie cu liderii Comisiei Europene cu privire la elaborarea unui plan de actiune astfel. continuă pe B1

Traian Basescu, dupa publicarea RAPORTULUI MCV: Mi se pare incorecta abordarea. Va dau scris ca in Bulgaria si Croatia coruptia e mult mai ridicata (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, marti, pentru b1 TV, dupa publicarea Raportului MCV pe justitie, ca i se pare incorecta abordarea Comisiei Europene. Fostul presedinte afirma ca reprezentantii de la Bruxelles.

Premierul desemnat, Ludovic Orban, se intalneste marti cu reprezentantii partidelor din Opozitie

Premierul desemnat, Ludovic Orban, urmeaza sa discute marti cu reprezantantii partidelor din Opozitie - ALDE, PMP, UDMR si USR -, urmand ca miercuri sa se intalneasca cu cei de la Pro Romania. Marti si.

Lovitura dura pentru premierul desemnat. Ludovic Orban a picat primul test in Parlament

Lovitura dura pentru premierul desemnat Ludovic Orban. Liberalii au esuat in tentativa de a introduce azi pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor proiectul fara penali in functii publice si cel referitor la al.

Premierul desemnat, Ludovic Orban, continua seria negocierilor cu societatea civila inainte de a propune noul Guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, va avea, luni si marti, noi discutii cu societatea civila inainte de a propune noul Guvern. Miercuri sunt programate din nou discutii cu partidele parlamentare, impreuna cu care doreste sa pregateasca strategia la votul de investitura.

Premierul desemnat Ludovic Orban: Ne asteptam la un boicot din partea PSD

Premierul desemnatLudovic Orbana declarat sambata ca cea de-a doua runda de negocieri cu partidele privind investirea noului Guvernvor continua saptamana viitoare, miercuri si joi, daca es.

Guvernul Ludovic Orban, dupa ultimele negocieri. Cum arata lista de ministri si cand va fi votat noul Executiv

Premierul desemnat Ludovic Orban poarta ultimele discutii cu liderii partidelor politice cu privire la sustinerea noului Guvern. Liderul PNL are deja o lista cu propuneri de ministri, iar acestia vor fi audiati incepand cu data de 29 octombrie. Audierile se vor termina pe 31 octombrie, iar dupa cateva zile se va merge in Parlament pentru .

Ce vrea sa faca Ludovic Orban dupa ce o sa devina premier: Intentia mea este sa limitez la maximum...

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat marti ca isi propune sa limiteze la maximum numarul ordonantelor de urgenta si a subliniat ca in domeniul justitiei nu mai pot fi date ordonante de urgenta,.

LUDOVIC ORBAN: Nu negociem nimic cu PSD

Presedintele PNL, premierul desemnat Ludovic Orban, a declarat, marti, ca nu are nimic de discutat sau negociat cu PSD, dar, pentru investirea Guvernului, va angaja discutii si cu parlamentari social-democrati care nu sunt de acord cu toate porcariile facute in ultima perioada.

LUDOVIC ORBAN: Nu poate sa i se ceara PNL ce nu poate da PNL

Premierul desemnat, Ludovic Orban, spune ca nu poate sa i se ceara PNL ceea nu depinde de el si nu a mai intalnit aceasta situatie in care sa i se puna niste conditii care nu depind de liberali. Orban sustine ca cei care vor mentine Guvernul PSD la putere sunt complici cu toate ilegalitatile pe care le va face Executivul condus de Viorica Dancila.

LUDOVIC ORBAN: Cei care mentin PSD la putere sunt complici la ilegalitati facute de guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, spune ca nu poate sa i se ceara PNL ceea nu depinde de el si nu a mai intalnit aceasta situatie in care sa i se puna niste conditii care nu depind de liberali.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )