Libnet.ro
UNICEF

22:15

Camera Deputatilor a cheltuit peste sapte milioane de lei intr-o singura luna. Pe ce au dat alesii banii

B1 B1,
Camera Deputatilor a cheltuit peste sapte milioane de lei intr-o singura luna. Pe ce au dat alesii banii

Camera Deputatilor a cheltuit peste sapte milioane de lei, numai in luna octombrie. Camera condusa de presedintele PSD, Liviu Dragnea, a dat acesti bani pe salarii, deplasari in afara tarii,. continuă pe B1

Camera Deputatilor a cheltuit intr-o luna peste sapte milioane de lei cu indemnizatiile

Camera Deputatilor a cheltuit, in luna octombrie, peste sapte milioane de lei pentru salariile parlamentarilor, deplasarile in afara tarii, diurne, cazare, transport, telefoane si birourile alesilor din circumscriptii.

Camera Deputatilor a cheltuit intr-o luna peste sapte milioane de lei cu indemnizatiile, diurnele, cazarea, deplasarile si birourile parlamentarilor

Camera Deputatilor a cheltuit, in luna octombrie, peste sapte milioane de lei pentru salariile parlamentarilor, deplasarile in afara tarii, diurne, cazare, transport, telefoane si birourile alesilor din circumscriptii.

Executivul aloca fonduri de peste 144 milioane lei pentru invatamant

Unitatile din invatamantul preuniversitar de stat vor primi fonduri in valoare totala de 144,502 milioane lei pentru finantarea cheltuielilor cu salariile si hotararile judecatoresti.

Guvernul aloca fonduri de peste 144 milioane lei pentru plata salariilor in invatamant

Guvernul a aprobat un proiect de Hotarare prin care unitatile din invatamantul preuniversitar de stat vor primi fonduri in valoare totala de 144,502 milioane lei pentru finantarea cheltuielilor cu salariile si hotararile judecatoresti.

Peste 9 milioane de lei pentru noul sediu al Consiliului Judetean Alba. Institutia se va muta in cladirea Comisariatului din Cetatea Alba Carolina

Monumentul istoric din cetatea Alba Iulia unde va fi sediul Consiliului Judetean Alba va fi reabilitat pentru suma de aproximativ 9 milioane de lei. Licitatia organizata de administratia judeteana a fost castigata de firma unui om de afaceri din Sebes.

Transelectrica - contract cu SMART de peste 227 milioane de lei

Compania Transelectrica SA a semnat un contract de lucrari cu filiala SMART SA, in valoare de 227,4 milioane de lei, potrivit unui comunicat transmis BVB.

Primarul Gabriela Firea vrea sa faca o noua majorare de capital de 270 milioane lei la firmele municipale proaspat infiintate. Cu imprumuturile date si majorarile de capital anterioare companiile primesc 850 milioane lei din bugetul Bucurestiului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vrea sa faca o noua majorare de capital, de circa 270 milioane lei, pentru 18 din cele 22 de firme municipale proaspat infiintate, banii urmand sa vina din bugetul orasului. Reamintim ca primarul general a propus la finalul lunii septembrie, iar Consiliul General al Municipiului Bucuresti a apobat, o majorare de capital de 420 milioane lei pentru 20 din cele 22 de companii. Astfel, cele 22 de sociatati au un capital total de circa 720 milioane, iar daca adaugam si imprumuturile date de municipalitate companiilor - circa 135 milioane lei - ajungem la impresionanta suma de 850 milioane lei.

DOCUMENT Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, vrea sa aloce inca 10 milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului. Luna trecuta a mai alocat 10 milioane lei

Primarul Sectorului 1, DanTudorache, vrea sa aloce inca 10 milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, un proiect de hotarare in acest sens urmand sa fie introdus pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local de luni, potrivit unei informari trimise de Primarie catre consilierii locali. Reamintim ca la finalul lunii noiembrie, Primaria sectorului 1 a mai alocat 10 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, proiectul fiind votat in Consiliul local atat de PSD cat si de PNL.

Primaria Bucuresti da 5,2 milioane lei pe statuile dedicate generalului Henri Mathias Berthelot, domnitorului Stefan cel Mare si teologilor Martin Luther si Jean Calvin. Cine va face monumentele

Primaria Capitalei prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic a atribuit contractele pentru realizarea sculpturilor dedicate generalului Henri Mathias Berthelot, domnitorului Stefan cel Mare si teologilor reformatori Martin Luther si Jean Calvin. Pentru cele trei monumente, institutia va plati 5,2 milioane lei, potrivit datelor publicate in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Sculptorii care vor realiza statuile sunt mai putin cunoscuti publicului larg. Deocamdata nu stim cum vor arata aceste statui deoarece Primaria Capitalei nu a prezentat machete.

FGA a aprobat plati de 358 milioane lei, pentru pagubitii Astra, Forte si Carpatica

Fondul de garantare a asiguratilor FGA) a avizat, pana la data de 29 noiembrie 2017, 67. 100 cereri de plata, pentru petentii celor trei societati de asigurare, in faliment: Astra Asigurari, Forte Asigurari si Carpatica Asig, in valoare totala de 368,9 milioane lei, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,341 seconds )