Libnet.ro
UNICEF

20:45

Viorica Dancila, despre cresterea salariului minim: in niciun caz la 1 noiembrie! Ce se intampla cu inghetarea salariilor (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, despre cresterea salariului minim: in niciun caz la 1 noiembrie! Ce se intampla cu inghetarea salariilor (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca salariul minim pe economie nu va creste in niciun caz de la 1 noiembrie, avansand ipoteza ca acesta ar putea fi marit de la 1 decembrie sau 1 ianuarie. continuă pe B1

Cresterea salariului minim nu va avea loc de la 1 noiembrie

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca in niciun caz salariul minim pe economie nu va creste de la 1 noiembrie, Executivul urmand a vedea ctnd este oportun. Datele avansate de catre premier sunt 1 decembrie sau 1 ianuarie 2019.

Viorica Dancila, despre inghetarea salariilor. Data la care va creste salariul minim

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, ca nu este de acord cu inghetarea salariilor in sistemul bugetar. Mai mult, Dancila a precizat ca salariul minim nu va creste de la 1 noiembrie. in niciun.

Lider PNL: Cresterea salariului minim genereaza somaj in randul romanilor cei mai saraci. Vor fi concedieri in sistemul privat

Vicepresedinte al Comisiei de buget din Camera Deputatilor, PNL-istul Bogdan Hutuca, atrage atentia ca, daca Guvernul ia decizia majorarii salariului minim, un prim efect va fi cel al cresterii numarului de.

Bogdan Hutuca: Cresterea salariului minim genereaza somaj si concedieri in randul romanilor cei mai saraci

Liberalul Bogdan Hutuca, vicepresedinte al Comisiei de buget din Camera Deputatilor, a afirmat miercuri ca, daca Guvernul ia decizia majorarii salariului minim, un prim efect va fi cel al cresterii numarului de concedieri in sistemul privat.

Viorica Dancila, despre remanierea lui Tudorel Toader: Nu este vorba despre cat sunt eu de multumita sau nemultumita (VIDEO)

Viorica Dancila a vorbit miercuri despre eventuala remierea a lui Tudorel Toader, in contextul in care presa a speculat ca ministrul Justitiei se afla pe lista celor care vor pleca din Cabinet. Premierul a.

Viorica Dancila, despre remanierea guvernamentala: Va asigur ca nu e nicio lista facuta. Nu voi face o evaluare legata de nume (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca va finaliza in cursul zilei de luni evaluarea ministrilor si a sustinut ca nu e nicio lista facuta cu cei care urmeaza sa plece din Guvern. Ea a.

Viorica Dancila, despre remanierea Guvernului: Nu este nicio lista facuta

Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat miercuri, ca va exista o remaniere guvernamentala, iar lunea viitoare va finaliza evaluarea. in momentul in care voi termina aceasta evaluare, o sa va spun. Nu.

AOAR despre cresterea salariului minim de la 1 noiembrie, fata de ianuarie 2019: O masura populista, arbitrara, afectnd negativ sectorul privat, cu deosebire industria prelucratoare

Dincolo de concurenta neloiala facuta mediului privat, cresterea salariilor in administratia publica, sanatate si educatie, fara aplicarea unor criterii de performanta, nu a dus la o imbunatatire a acestor servicii pentru firme si cetateni, se arata intr-un comunicat de presa al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR).

Dancila: Este exclusa majorarea salariului minim de la 1 noiembrie

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca este exclusa majorarea salariului minim pe economie de la data de 1 noiembrie.

Dancila: Este exclusa majorarea salariului minim de la 1 noiembrie. De cand va creste

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca este exclusa majorarea salariului minim pe economie de la data de 1 noiembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )