Libnet.ro
UNICEF

21:45

Petre Daea, prima reactie in scandalul momentului: Orban cuteaza sa intineze speranta romanului de mai bine, printr-un act mizerabil si iresponsabil

Antena3 Antena3,
Petre Daea, prima reactie in scandalul momentului: Orban cuteaza sa intineze speranta romanului de mai bine, printr-un act mizerabil si iresponsabil

Ministrul Agriculturii Petre Daea comenteaza plangerea depusa de liderul liberal Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila, spunand ca acesta cuteaza sa intineze speranta romanului de mai bine, pr. continuă pe Antena3

Daea: Orban cuteaza sa intineze speranta romanului de mai bine, printr-un act mizerabil si iresponsabil

Ministrul Agriculturii Petre Daea comenteaza plangerea depusa de liderul liberal Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila, spunand ca acesta cuteaza sa intineze speranta romanului de mai bine, printr-un act mizerabil si iresponsabil si considera ca o astfel de actiune il descalifica pe acesta din punct de vedere uman.

VICTOR PONTA intervine in SCANDALUL MOMENTULUI! Avertisment APOCALIPTIC pentru Dragnea si Iohannis

Victor Ponta a intervenit in scandalul momentului provocat de plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila, episod care seamana foarte mult cu ceea ce s-a intamplat in 2015, cand a fo.

OAIA ii da aripi! Petre DAEA, record absolut la 100 de metri GARDURI (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, ar putea fi inscris cu succes la 100 de metri garduri. Si nu unul, ci doua, unul dupa altul, ca are o energie ministrul de nu se pot tine cativa consilieri tinerei dupa.

Petre Daea: Avem 4.224 de fermieri cu varste cuprinse intre 91 si 100 de ani

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea, a declarat, miercuri, ca mai mult de jumatate din cei 866. 000 de fermieri care au depus cereri unice de plata la APIA sunt fermieri de peste 60 de ani, din.

Prima reactie a solistei trupei the Humans, dupa esecul de la Eurovision

Cristina Caramarcu, solista trupei The Humans, a avut o prima reactie dupa esecul Romaniei de la Eurovision. Artista spune ca nu are ce sa isi reproseze si crede ca reusita Israelului se datoreaza.

Prima reactie a directoarei liceului din Focsani, dupa imaginile compromitatoare in care aparea alaturi de un elev

Directoarea Liceului de Arte din Focsani, Diana Rozalia Taicutu, a oferit o prima declaratie dupa ce in presa au aparut imagini intime cu ea si un elev de 19 ani. Viata mea intima si privata nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )