Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politikix. Liviu Dragnea si conspiratia asasinilor. Cum a reusit sa scape la mustata

Antena3 Antena3,
Politikix. Liviu Dragnea si conspiratia asasinilor. Cum a reusit sa scape la mustata

Subiectul acestei saptamani a fost incercarea de asasinat la adresa lui Liviu Dragnea. Patru straini s-ar fi cazat la un hotel renumit din Bucuresti cu scopul precis de a-i face rau sefului PSD. Subiectul. continuă pe Antena3

Lovitura de gratie a lui Liviu Dragnea

In delirul declaratiilor facute de Liviu Dragnea, la Antena 3, s-a pierdut cel mai important si periculos plan pe care seful PSD l-a strecurat abil printre asasinate, lovituri de stat si banii lui Iohannis. Nici bine nu-si pusesesera jandarmii bastoanele in cui ca liderul social-democrat a sunat-o pe Viorica Dancila cerandu-i imperativ sa scape nu de protestarii din piata, ci de cei din ministere. Ce vrea mai exact Liviu Dragnea? Sa aiba liber la ordonantele care i-ar rezolva toate problemele.

Un ziar olandez a deschis editia cu Liviu Dragnea: Acum si Romania are un lider autoritar

Unul dintre cele mai citite ziare olandeze, de Volkskrant, a ales sa deschida editia tiparita cu liderul PSD Liviu Dragnea pe prima pagina, titrand Acum si Romania are un lider autoritar. intr-un material mai amplu, publicatia olandeza a vorbit despre cum afaceristul-politician Liviu Dragnea are Romania in stransoarea sa feudala.

Ion Cristoiu, despre tentativa de asasinat a lui Liviu Dragnea: Se adreseaza poporului roman caruia ii plac telenovelele

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in cadrul emisiunii Subiectiv despre dezvaluirile facute de Liviu Dragnea la Antena 3. Interviul lui Dragnea a scos la iveala strategia lui de autovictimizare.

Primele imagini de la nunta fiului lui Liviu Dragnea. Cine se numara printre invitati

Au aparut primele imagini de la nunta fiului lui Liviu Dragnea. Valentin Dragnea si Gina Titulescu si-au spus da in fata familiilor si a prietenilor foarte apropiati. Ceremonia de la starea civila a.

Orban, despre tentativa de asasinat asupra lui Liviu Dragnea: O poveste de adormit copiii si, mai ales, un mare neadevar

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, la Sibiu, ca tentativa de asasinat asupra lui Liviu Dragnea este o poveste de adormit copiii si, mai ales, un mare neadevar si a afirmat ca nu mai trebuie prelungita dezbaterea despre aceasta nazdravanie.

Igor Dodon nu va trimite o invitatie oficiala la dialog lui Liviu Dragnea. Cum isi motiveaza decizia presedintele Republicii Moldova

Igor Dodon inca nu a primit un raspuns la invitatia sa adresata lui Klaus Iohannis privind posibilitatea ca cei doi sefi de state sa aiba o intrevedere bilaterala. Cu toate acestea, presedintele moldovean afirma ca nu are de gand sa propuna intalniri si altor oficiali romani, precum ar fi presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.

Mesajul lui Iohannis pentru Liviu Dragnea: Ha ha ha!

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat vineri seara, dupa sedinta PNL, daca este ingrijorat de o eventuala suspendare, dupa ce presedintele PSD, Liviu Dragnea a vorbit despre aceasta posibilitate la.

Liviu Dragnea, ironizat de presedintele Iohannis: Are fricile, obsesiile si cosmarurile unui dictator

Presedintele Iohannis a declarat, inainte de a intra la sedinta Biroului Executiv al PNL de la Sibiu, ca Liviu Dragnea are fricile, obsesiile si cosmarurile unui dictator. intrebat daca a primit.

Prima reactie a lui Klaus Iohannis la declaratiile lui Liviu Dragnea despre tentativa de asasinat

Presedintele Klaus Iohannis a comentat vineri, la Sibiu, afirmatiile liderului PSD Liviu Dragnea, potrivit carora asupra acestuia s-ar fi incercat o tentativa de asasinat in luna aprilie.

VIRALUL ZILEI: Cum a scapat Liviu Dragnea de presupusii asasini (VIDEO)

Pe internet au inceput deja sa circule glume despre asasinarea Liviu Dragnea. Romanii il ironizeaza pe seful PSD dupa declaratiile halucinante privind o tentativa de ucidere a sa. Explicatiile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )