Libnet.ro
UNICEF

17:30

Comisia Ursulei von der Leyen, aprobata de Parlamentul European

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Ursulei von der Leyen, aprobata de Parlamentul European

Parlamentul European a aprobat, ieri, noua Comisie Europena, dupa ce presedinta aleasa Ursula von der Leyen si-a prezentat echipa si programul in plenul PE reunit la Strasbourg in cursul diminetii. Sefa Executivului european care isi va incepe, oficial, mandatul de la 1 decembrie, a spus ca statul de drept este fundamentul Uniunii Europene si nu poate exista niciun fel de compromis in privinta regulilor sale, cu toate ca au existat unele critici legate chiar de integritatea unor membri ai echipei sale, referitor la comisarii europeni din partea Ungariei si Frantei. continuă pe Ziarul Bursa

Noua Comisie Europeana, condusa de Ursula von der Leyen, votata de Parlamentul European

Comisia Europeana condusa de germanca Ursula von der Leyen, pentru perioada 2019 - 2024, a fost votata miercuri, in plenul Parlamentului European de la Strasbourg, cu 461 de voturi pentru, 157 impotriva si 89 de abtineri.

Ursula von der Leyen, in timpul dezbaterilor din Parlamentul European: Comisia va lucra pentru a ajunge la un acord de liber schimb dupa Brexit (VIDEO)

Noua Comisie Europeana condusa de Ursula von der Leyen este la un pas sa poata sa isi inceapa activitatea, dupa aprobarea Parlamentului European. La Strasbourg, miercuri, europarlamentarii voteaza intregul Co.

Comisia Ursula von der Leyen, desfiintata de un celebru cotidian german: A dorit paritate de gen, dar mai bine ar fi facut sa propuna comisari fara cazier si milionari fara conflicte de interese

Cotidianul german Die Zeit a publicat, recent, tribuna unui umorist, Martin Sonneborn, care scria ca sefa Comisiei, Ursula von der Leyen, a promis si a tot dorit sa obtina paritatea barbati-femei, cautand sa.

Premierul Ludovic Orban: Guvernul Romaniei, puternic atasat valorilor europene, sustine obiectivele mandatului Comisiei Von der Leyen

Guvernul Romaniei este puternic atasat valorilor europene si sustine obiectivele pe care si le-a asumat Comisia Europeana in mandatul Ursulei von der Leyen, a afirmat premierul Ludovic Orban, care a reiterat.

Comisia von der Leyen va fi votata miercuri de catre Parlamentul European

Parlamentul European va vota, miercuri la 13. 00, ora Romaniei, noua Comisiei Europeana, potrivit unui comunicat de presa al institutiei. De la 10. 00, ora Romaniei, presedintele ales al CE Ursula von der Leyen isi va prezenta echipa comisarilor desemnati. Parlamentul European va alege Comisia European 2019-2024, intr-un vot prin apel nominal cu majoritate simpla.

Echipa von der Leyen primeste, miercuri, votul Parlamentului European. Care este programul zilei, cine sunt cei 27 de comisari propusi si ce atributii are mai exact Comisia Europeana

Parlamentul European valideaza in plen, miercuri, noua Comisiei Europeana. Daca eurodeputatii vor da un vot pozitiv, presedintele ales Ursula von der Leyen si cei 27 de comisari propusi de statele membre,.

URSULA VON DER LEYEN: Avem datoria de a actiona si puterea de a conduce

Ursula von der Leyen, presedintele ales al Comisiei Europene, a prezentat, miercuri, Colegiul comisarilor si programul acestuia in fata plenului Parlamentului European de la Strasbourg.

Ursula von der Leyen, despre comisarul Adina Valean: il va sprijini pe Frans Timmermans pentru ca Europa sa nu piarda lupta impotriva schimbarilor climatice

Unul dintre subiectele principale abordate miercuri in timpul dezbaterilor Parlamentului European reunit la Strasburg pentru a vota intreaga componenta a Comisiei condusa de Ursula von der Leyen a fost reprezentat.

Ursula Von der Leyen doreste ca Uniunea Europeana sa investeasca trei trilioane de euro in contracararea schimbarilor climatice

Ursula von der Leyen, presedintele ales al Comisiei Europene, vrea sa investeasca aproximativ trei trilioane de euro in protectia climei pana in anul 2030, informeaza Frankfurter Allgemeine Zeitung FAZ).

Maria Grapini si Cristian Terhes, ambii din PSD, sunt singurii eurodeputati romani care NU au votat pentru validarea Comisiei von der Leyen

Social-democratii Maria Grapini si Cristian Terhes sunt singurii eurodeputati romani din totalul de 32 care nu au votat pentru validarea Comisiei von der Leyen, ci s-au abtinut, potrivit Calea Europeana. Chiar.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )