Libnet.ro
UNICEF

01:05

Maria Grapini si Cristian Terhes, ambii din PSD, sunt singurii eurodeputati romani care NU au votat pentru validarea Comisiei von der Leyen

B1 B1,
Maria Grapini si Cristian Terhes, ambii din PSD, sunt singurii eurodeputati romani care NU au votat pentru validarea Comisiei von der Leyen

Social-democratii Maria Grapini si Cristian Terhes sunt singurii eurodeputati romani din totalul de 32 care nu au votat pentru validarea Comisiei von der Leyen, ci s-au abtinut, potrivit Calea Europeana. Chiar. continuă pe B1

Gabriela Firea, mesaj cu subinteles dupa sedinta furtunoasa din PSD: Sunt multe de spus dar nu mai are rost

Gabriela Firea a postat, pe Facebook, un mesaj care arata cat de furtunoasa a fost sedinta in care Biroul National al PSD a fost dizolvat, odata cu demisia Vioricai Dancila de la sefia PSD. Pentru ca.

PE: Maria Grapini cere sprijin pentru exploatarea gazului si a petrolului din Marea Neagra

Luni seara, in plenul Parlamentului European de la Strasbourg, europarlamentarul Maria Grapini a rep.

CTP, reactie neasteptata despre plecarea Vioricai Dancila din PSD: Le-a luat Dumnezeu mintile!

Liderii PSD ar urma sa ii ceara Vioricai Dancila sa isi dea demisia, in sedinta Comitetului Executiv National, programata marti, la ora 18:30. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este de parere ca social-democratii fac un gest necugetat, care va afecta imaginea partidului. CTP, despre demisia Vioricai Dancila: Nu este tactic corect sa faca asta Viorica Dancila .

Ecaterina Andronescu a rabufnit in direct, la Romania TV: in conducerea PSD sunt oameni fara meserii

A inceput batalia pentru functii in PSD, dupa ce Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale si a anuntat ca va demisiona din functia de presedinte al partidului. Ecaterina Andronescu este revoltata de ceea ce se intampla in acest moment cu social-democratii. Fostul ministru al Educatei a rabufnit in direct la Romania TV. Ecaterina Andronescu: in .

Soarta Vioricai Dancila se decide chiar acum. Greii din PSD s-au adunat

Peste 20 de presedinti de organizatii PSD sunt prezenti luni seara la intalnirea informala convocata.

Primar exclus din PSD: Dancila a obtinut cel mai prost scor din istoria PSD. Nu exista o rusine mai mare

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa sefilor din PSD. in aceste momente nu pot sa nu ma gandesc cum baronul Benea a votat-o pe Dancila premier, apoi.

Un fost ministru a demisionat din PSD: Reforma a inceput cu un CEx paralel si s-a incheiat in blitzkrieg pentru preluarea puterii

Ilan Laufer, fost ministru pentru Mediul de Afaceri in guvernul Tudose, si-a anuntat demisia din PSD, ca urmare a numirii unei noi conduceri. Stimati membrii si simpatizanti PSD, stimati colegi. Doresc sa va.

Ilan Laufer demisioneaza din PSD: Lupta pentru reforma a fost omorata in fasa

Ilan Luafer a anuntat miercuri ca demisioneaza din PSD, acuzand faptul ca reforma din partid a inceput cu un CEX paralel si s-a incheiat cu un blitzkrieg pentru preluarea puterii.

Cine este Gabriel Oprea si de ce a plecat in 2009 din PSD. Scandalul care i-a schimbat cariera

Gabriel Oprea a revenit pentru scurt timp in PSD, ca vicepresedinte de partid, dar aventura lui in formatiunea social-democrata s-a terminat dupa ce Viorica Dancila si-a dat demisia din functia de presedinte. El a mai facut parte din PSD in trecut, dar a iesit din partid in 2009, in urma unui scandal cu privire la .

Primarul Bacaului, exclus luna aceasta din PSD: Doamna Dancila, ati calculat cate voturi v-a costat tura cu bicla? Dragos, unge lantul!

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, exclus din PSD luna aceasta, a spus ca Viorica Dancila a consemnat cea mai umilitoare infrangere de cand exista acest partid si l-a acuzat pe liderul PSD Bacau, Dragos Benea, ca s-a facut de ras cand a plimbat-o pe Dancila cu bicicleta pe centura nefinalizata a Bacaului.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )