Libnet.ro
UNICEF

09:15

SONDAJ Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a transmis presedintelui propunerea de numire a Adinei Florea la sefia DNA. Ce crezi ca va face presedintele?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a transmis presedintelui propunerea de numire a Adinei Florea la sefia DNA. Ce crezi ca va face presedintele?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea la sefia DNA. Propunerea vine in pofida avizului negativ dat de CSM, care a acuzat rezistenta redusa la stres, capacitate scazuta de analiza si sincope in raportarea la valori precum onestitate si impartialitate. in conditiile in care poate refuza o singura data propunerea formulata de ministrul Justitiei, ce crezi ca va face presedintele?Participa la sondajul HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader a transmis presedintelui propunerea de numire a Adinei Florea n fruntea DNA / Aceasta a primit aviz negativ de la CSM, care a acuzat sincope n raportarea la valori precum onestitate si impartialitate

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a transmis luni presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea in functia de procuror sef DNA. Adina Florea a primit in urma cu o saptamana aviz negativ de la Consiliul Superior al Magistraturii, care a vorbit despre o rezistenta la stres si o capacitate de analiza scazute si sincope in raportarea la valori precum onestitate si impartialitate. De notat ca presedintele poate refuza o singura data propunerea formulata de ministrul Justitiei.

Ministrul Justitiei, asteptat sa anunte luni daca va inainta presedintelui Iohannis propunerea privind numirea Adinei Florea ca procuror-sef al DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar urma sa anunte luni daca va inainta presedintelui Klaus Iohannis propunerea ca Adina Florea sa fie numita in functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat negativ propunerea de numire a Adinei Florea la conducerea DNA.

Tudorel Toader: Am transmis presedintelui Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea la sefia DNA

Ministrul Justitiei anunta astazi daca ii propune presedintelui ca Adina Florea sa fie noul sef al DNA! Tudorel Toader va analiza avizul negativ al CSM pentru cea pe care a propus-o in locul Laurei Codruta.

Tudorel Toader, atac la adresa lui Augustin Lazar: Nu am stiut ca procurorul general imi spune noaptea ce sa fac eu dimineata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, continua razboiul declaratiilor cu procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar. Dupa ce ultimul a transmis un avertisment, duminica noapte, cu privire la ordonanta de.

Tudorel Toader, explicatie ca in Caragiale despre ordonanta pe legile justitiei: Nu a fost presiune externa, poate nici presiune interna...

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a venit luni seara cu explicatii privind controversata ordonanta de urgenta OUG) pe legile justitiei adoptata luni de Guvernul Dancila. El a spus, la Antena 3, ca nu a.

Tudorel Toader, dupa OUG pe legile Justitiei: Nu au fost presiuni externe. Poate nici interne

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni seara ca nu a existat o presiune externa pentru emiterea ordonantei de urgenta pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul justitiei, pr.

Tudorel Toader, declaratii despre cum se modifica legile justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face o declaratie de presa in legatura cu modificarea si completarea unor legi din domeniul Justitiei. Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta pentru.

Tudorel Toader: Ordonanta de urgenta a fost adoptata. Care sunt principalele modificari la legile justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face o declaratie de presa in legatura cu modificarea si completarea unor legi din domeniul Justitiei. Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta pentru.

Radu Banciu: Tudorel Toader nu are nicio personalitate. El este acolo la cheremul clasei politice, sta cu casca in urechi si executa (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, in contextul in care Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta pe legile.

Tudorel Toader anunta ca a terminat evaluarea lui Augustin Lazar: Voi face cunoscute concluziile in mod public. E o chestiune de zile. Si luna are zile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni seara ca a terminat, in cea mai mare parte, evaluarea procurorului general, Augustin Lazar, precizand ca este o chestiune de zile pana cand va face publice.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )