Libnet.ro
UNICEF

06:45

PNL si USR incearca din nou. Opozitia a depus o noua motiune impotriva lui Tudorel Toader

Adevărul Adevărul,
PNL si USR incearca din nou. Opozitia a depus o noua motiune impotriva lui Tudorel Toader

Grupurile parlamentare ale PNL si USR din Senat au depus miercuri motiunea simpla intitulata Justitia - victima sigura in mainile lui Toader. Semnatarii cer ministrului Justitiei sa renunte la modificarile nocive aduse legislatiei penale si la schimbarile care contravin statului de drept. in plus, i se cere lui Tudorel Toader sa nu mai considere recomandarile institutiilor internationale de profil ca fiind documente politice. continuă pe Adevărul

Sebastian Ghita anunta ca isi retrage candidatura la europarlamentare si ataca din nou DNA / El ameninta ca va sesiza Sectia pentru anchetarea magistratilor

Sebastian Ghita anunta ca isi retrage candidatura la europarlamentare de pe lista Partidului Romania Unita PRU) si lanseaza un nou atac la adresa DNA, amenintand ca va sesiza Sectia pentru anchetarea magistratilor. Omul de afaceri, care a fugit in Serbia in 2017, dupa ce a fost trimis in judecata in mai multe dosare de coruptie, sustine ca membri ai familiei sale si zeci de alti oameni au fost chemati din nou la DNA de catre acolitii lui Kovesi, pentru fapte din 2010, pe care le-au mai cercetat de 10 ori pana acum.

Mihai Morar, din nou tatic!

Chiar astazi, de Buna Vestire, Mihai Morar a impartasit cea mai mare bucurie a familiei sale prietenilor virtuali de pe retelele de socializare! Sotia lui este insarcinata si urmeaza sa devina din nou tatic! .

Liviu Dragnea a ajuns din nou la spital. Codrin Stefanescu: Se pare ca varianta pe care a ales-o nu este cea mai buna

Liviu Dragnea ar fi ajuns din nou la spital. Anuntul a fost facut duminica de secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, care a precizat ca liderul social-democratilor s-a prezentat din nou la spital.

VIDEO Mike Pence vrea ca astronautii americani sa ajunga din nou pe luna in 5 ani. Din echipaj va face parte, in premiera, si o femeie

Vicepresedintele american Mike Pence a declarat ieri ca doreste ca astronautii americani sa ajunga din nou pe luna in cel mult cinci ani. Acesta doreste ca agentia spatiala sa trimita un echipaj la polul sud al Lunii, informeaza Associated Press, iar din echipaj va face parte, in premiera, si o femeie.

Magistratii au protestat din nou pe treptele Palatului de Justitie din Bucuresti

Cateva zeci de magistrati au protestat din nou, astazi seara, pe treptele Palatului de Justitie din Capitala, fata de noile proiecte de ordonante de urgenta pentru modificarea Codurilor penale, fata de Sectia speciala de investigare a magistratilor si fata de refuzul Guvernului de a abroga Ordonanta 7.

Mihai Morar va deveni din nou tatic. Primele declaratii ale celebrului prezentator

Mihai Morar va deveni din nou tatic. Primele declaratii ale celebrului prezentator. Cititi mai multe pe spynews. ro.

Liviu Dragnea, din nou in spital

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost internat din nou in spital, ieri seara, a anuntat, astazi, la Brasov, secretarul general al partidului Codrin Stefanescu.

Liviu Dragnea a fost internat din nou

Informatii de ultima ora despre Liviu Dagnea. Liderul social-democrat a ajuns din nou la spital. Stire in curs de actualizare .

Astra are din nou probleme financiare. Jucatorii nu s-au antrenat

Jucatorii clubului din Giurgiu au refuzat sa se antreneze in cursul diminetii de miercuri din cauza restantelor financiare.

SOC la PRO TV! BIETUL Florin Busuioc! Din pacate, s-a intamplat din nou! (FOTO)

Indragitul Busu a fost operat, de curand, pe cord. Florin Busuioc a suferit un infarct anul trecut, iar acum se recupereaza.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )