Libnet.ro
UNICEF

05:45

SONDAJ Credeti ca ii va demite premierul Dancila pe ministrii Dan si Melescanu?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Credeti ca ii va demite premierul Dancila pe ministrii Dan si Melescanu?

Presedintele Klaus Iohannis a cerut, miercuri, demiterea imediata a ministrilor Carmen Dan si Teodor Melescanu, in urma dezastrului de la alegerile din diaspora. Ambii ministri au respins, tot miercuri, posibilitatea sa-si dea demisia. Joi, premierul Viorica Dancila a discutat situatia guvernarii, in timpul unei vizite neanuntate la Cotroceni. Sondaj HotNews. ro: Credeti ca ii va demite premierul Dancila pe ministrii Dan si Melescanu?. continuă pe Hotnews

SONDAJ. Credeti ca guvernul Dancila o sa cada?

Dupa esecul PSD la alegerile europarlamentare si dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, social-democratii sunt in deriva. Voci importante dintre liderii partidlui cer demisia Guvernului Dancila si trecerea in.

Premierul Dancila se opune demiterilor din Guvern cerute de presedintele Iohannis: Nu poti demite pe cineva fara sa analizezi cine a gresit

Premierul Dancila a declarat exclusiv, pentru Antena 3, ca nu poate demite imediat pe cineva din Guvern. Nu poti demite pe cineva fara a analiza cine a gresit, a spus Viorica Dancila. Premierul s-a.

SONDAJ Credeti ca va iesi PSD de la guvernare?

Rezultatul alegerilor europarlamentare si condamnarea liderului Liviu Dragnea au produs un soc la PSD, unde a inceput lupta pentru conducere si se discuta strategia partidului de acum inainte. Unii lideri vor iesirea de la guvernare, premierul exclude anticipatele. Sondaj HotNews. ro: Credeti ca va iesi PSD de la guvernare?.

Melescanu: Premierul Dancila nu mi-a reprosat nimic pentru votul din diaspora

Teodor Melescanu sustine, intr-un interviu pentru Digi24, ca nu va sanctiona pe nimeni pentru cozile din Diaspora, dar asteapta rezultatele anchetei interne. in plus, in cel mult o luna, conditiile de vot ar putea fi schimbate prin lege.

Premierul Dancila a anuntat ca ministrii vor fi evaluati

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca fiecare ministru va fi evaluat, precizand insa nu poate schimba un membru al Cabinetului daca si-a indeplinit programul de guvernare. Vom face o evaluar.

Daniel Florea: Premierul Dancila va conduce interimar PSD

Premierul Viorica Dancila va conduce interimar PSD, in calitate de presedinte executiv, a declarat luni presedintele PSD sector 5, Daniel Florea. intrebat la sediul PSD daca Viorica Dancila va conduce.

Adrian Nastase, la discutii cu premierul Dancila, la Palatul Victoria

Fostul premier si lider PSD Adrian Nastase, condamnat pentru coruptie in doua dosare, se afla la Guvern pentru discutii cu premierul Viorica Dancila. Nastase anuntase marti infiintarea unui grup de sprijin pentru PSD, ca urmare a infrangerii fara precedent a formatiunii in alegerile europene.

Gabriela Firea - intalnire cu premierul Dancila

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a ajuns, astazi, la Palatul Parlamentului, la grupul parlamentar al PSD, pentru a se intalni cu premierul Viorica Dancila pe tema problemelor din Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )